Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Over BMO Automation

  BMO Automation, Nederlandse producent en leverancier van automatiseringsoplossingen, is opgericht in 2008 met de gedachte dat belading van CNC draai- en freesbanken effectiever kon. De pro-loader wordt in dat jaar ontwikkeld en deze belaadt voornamelijk machines voor kleine- en middelgrote series.

  Na een vliegende start is het al snel tijd voor uitbreiding van de productlijn. De markt vraagt om een robotcel die tegen lage kostprijs kleine series kan beladen. De Compact 20 robotcel is geboren. Tijdens de Techni-show in 2012 wordt een nieuwe robotcel geïntroduceerd. Het is een zeer compacte en mobiele robotcel en de MC5 wordt erg goed ontvangen tijdens de beurs.

  Inmiddels zijn alle producten verdeeld in twee productlijnen, Platinum en Titanium, die weer onderverdeeld kunnen worden in verschillende formaten van robots. Het aanbod in de productlijnen biedt BMO Automation de mogelijkheid op bijna elke vraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

  BMO Automation helpt uw wens om te zetten in een perfect passende automatiseringsoplossing. Uiteraard houden we rekening met alle factoren die hierbij van belang zijn. Innovatie, betrouwbaar, passie en expertise zijn hierbij belangrijke kernwaarden.

  Meer rendement uit uw machinepark met BMO Automation

  Historie

  Oprichting BMO Automation

  Gelijktijdig met de ontwikkeling van de allereerste robotcel wordt BMO Automation door Frank Biemans opgericht. Deze eerste robotcel is de pro-loader en richt zich sterk op productbelading voor kleine- en middelgrote series door een eerste versie van de grafische bedieningssoftware met ladensysteem.

  Klanten over BMO Automation

  Wilt u meer informatie over onze diensten en producten?

  Bel dan naar +31 (0)495 622 437 of e-mail ons info@bmoautomation.nl