Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

Bedrijfsnaam

Maak uw keuze
Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

Referenties

Klanten over BMO Automation

Een investering die je gaat belonen!

Mensen zijn gewend aan machinebesturingen en CAM-systemen, maar een robot programmeren is weer anders. BMO heeft de bediening zo eenvoudig gemaakt, dat elk weldenkend mens het binnen tien minuten snapt. Hiermee verlaagt men de drempel om met een robot te gaan werken. Ik besef dat automatisering geld kost, maar als je voor de prijs van een robotcel ook een complete machine kunt kopen, wordt de stap naar automatisering lastiger. Dan doe je het niet. BMO heeft dit goed begrepen en levert een product waarbij deze verhouding wel klopt.

Lucien Heemskerk

Eigenaar directeur, Heemskerk Fijnmechanica BV

Een robot die werkt en waar goed over nagedacht is!

Het software systeem van BMO Automation is meer dan eenvoudig. Alles is voorgeprogrammeerd, de positie van de klemmen is bekend. Eigenlijk is het geen programmeren meer maar het ingeven van een aantal variabelen zoals de hoogte van het uitgangsmateriaal en product, de hoogte van de bekken in de klem en de aantallen. De software doet de rest vanzelf.

Wim Martens

Directeur, Makomar B.V.

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid is h´éél belangrijk voor ons!

De combinatie van robot en machine moet dag en nacht maatvast blijven produceren in onze geklimatiseerde productiehal. We zijn overtuigd dat wij met de keuze voor een robotcel van BMO Automation een nog hogere nauwkeurigheid en proceszekerheid halen.

Raymond en Eric Goorsenberg

Directeur eigenaar, FMI Goorsenberg

Omzetstijging en vertrouwen door de robot van BMO!

De robots van BMO Automation hebben niet alleen voor een omzetstijging gezorgd maar ook voor een bepaald soort van rust. Je weet gewoon dat hij loopt. Het geeft mij dan ook rust want ik kan tegen de klant zeggen; Morgen zijn die spullen voor u klaar.

Erik van Rooij

Directeur Adra Metaalbewerking

Merken CNC machines

CNC machine merken die succesvol voorzien zijn van BMO Automatisering

Klik op een van de logo’s voor een uitgebreider overzicht van referenties per CNC machine merk
Akira-Seiki
Bridgeport
Danobat Overdeck
EMCO
FANUC
Finetech
GF Machining
Haas
Hartford
Leadwell
Litz
Makino
Mas
Matec
Mitsubishi
OKK
Quaser
Toyoda
Victor
YCM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel dan naar +31 (0)495 622 437 of e-mail ons info@bmoautomation.nl

Menu