Referenties

Klanten over BMO Automation

Een robot die werkt en waar goed over nagedacht is!

Het software systeem van BMO Automation is meer dan eenvoudig. Alles is voorgeprogrammeerd, de positie van de klemmen is bekend. Eigenlijk is het geen programmeren meer maar het ingeven van een aantal variabelen zoals de hoogte van het uitgangsmateriaal en product, de hoogte van de bekken in de klem en de aantallen. De software doet de rest vanzelf.

Wim Martens

Directeur, Makomar B.V.

BMO did a great job!

We, “Nordson Benelux b.v.” automated one of our 5 axis cnc milling machines with a robot cell from BMO. It was a turn key project, installed in 1,5 weeks. After the installation we run 5 unmanned night per week without any problems. BMO did a great job. We will do our next project with BMO fur sure. If you are interested, let me know and you may convince yourself.

Loek Claessens

Manufacturing Manager at Nordson Corporation

Snellere levertijd voor onze klanten!

Als onze klanten willen dat wij snel leveren dan moeten wij een korte product doorlooptijd hebben. Daar helpen de automatiseringen van BMO Automation ons bij.

Ronny Moors

Managing Director D&D Kunststofbewerking

Precies hoe ik het graag wil!

Ik wil seriewerk hebben om de nachtelijke uren te vullen, maar de robot moet ook vijf of tien stuks efficiënt kunnen handlen zonder ingewikkeld programmeerwerk. In samenwerking met BMO Automation heb ik deze bijzondere vorm van automatiseren kunnen realiseren.

Jan Meeuws

Eigenaar directeur, JMBA

Flexibel met unieke en fantastische modules om uit te breiden!

De flexibiliteit die BMO hanteert is zeer wenselijk, waarbij jullie ook bereid waren om net dat stapje extra te doen. Een extra bijkomstigheid zijn de oplossingen die jullie bieden zoals de lineaire slede en de servogripper. Vooral de servogripper is een fantastische oplossing omdat grijperwissels hiermee verleden tijd zijn aangezien deze grijper verschillende producten automatisch op de juiste diameter kan vastpakken.

Freek Sensen

Directeur Frerotech BV

Snel en makkelijk te bedienen, top!

Het sterkste punt van BMO is denken vanuit de vakman. Een robot moet een hulpmiddel zijn, geen blok aan mijn been. Onze medewerkers zijn frezers en geen robotprogrammeurs. Het belangrijkste is dat de robot snel en simpel te bedienen is. Daarom kies ik voor BMO.

Eduard Wijlaar

Directeur eigenaar, Edumar Metaalbewerking

Een investering die je gaat belonen!

Mensen zijn gewend aan machinebesturingen en CAM-systemen, maar een robot programmeren is weer anders. BMO heeft de bediening zo eenvoudig gemaakt, dat elk weldenkend mens het binnen tien minuten snapt. Hiermee verlaagt men de drempel om met een robot te gaan werken. Ik besef dat automatisering geld kost, maar als je voor de prijs van een robotcel ook een complete machine kunt kopen, wordt de stap naar automatisering lastiger. Dan doe je het niet. BMO heeft dit goed begrepen en levert een product waarbij deze verhouding wel klopt.

Lucien Heemskerk

Eigenaar directeur, Heemskerk Fijnmechanica BV

Omzetstijging en vertrouwen door de robot van BMO!

De robots van BMO Automation hebben niet alleen voor een omzetstijging gezorgd maar ook voor een bepaald soort van rust. Je weet gewoon dat hij loopt. Het geeft mij dan ook rust want ik kan tegen de klant zeggen; Morgen zijn die spullen voor u klaar.

Erik van Rooij

Directeur Adra Metaalbewerking

Geautomatiseerde productie met variabele producten, ideaal!

Groot voordeel van de oplossing van BMO is dat we meerdere producten tegelijk kunnen laten lopen, dat je niet beperkt bent tot één type product met één afmeting. Je kunt de hele robotcel volsteken met verschillende type producten in afmetingen, gewichten en materialen. Door de intelligente servogripper kan de robot alle types en afmetingen beladen. De robot werkt volautomatisch, hij roept zelf zijn programma’s op, doet zelf de controle van de gereedschappen, houdt standtijden bij, dat zijn allemaal dingen om een zo goed mogelijk gecoördineerd proces te kunnen krijgen.

Hamofa Ti180

Joris Rutten en Ad Verhoeven

Productie Manager en Directeur Hamofa Metal Machining BVBA

Makkelijk te bedienen, flexibel en snel!

Wat voor ons in dit geval veel belangrijker was, was de robot en de machinebesturing. Het programmeren moet eenvoudig zijn. Als je snel kunt programmeren en snel de machine kunt omstellen, heb je de flexibiliteit die nodig is om kleine series rendabel te kunnen produceren. Snel programmeren en snel omstellen; dat is precies waar BMO, producent en leverancier van automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesbanken zich op focust en goed in handelt

Joop Leonhardt

Technisch directeur en mede-aandeelhouder van Merrem Kunststoffen

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid is h´éél belangrijk voor ons!

De combinatie van robot en machine moet dag en nacht maatvast blijven produceren in onze geklimatiseerde productiehal. We zijn overtuigd dat wij met de keuze voor een robotcel van BMO Automation een nog hogere nauwkeurigheid en proceszekerheid halen.

Raymond en Eric Goorsenberg

Directeur eigenaar, FMI Goorsenberg

Eenvoudige programmering, de rest gaat van zelf!

Een van de redenen waarom Wolters voor de automatiseringsoplossing van BMO Automation heeft gekozen, is de eenvoudige programmering van de robotcel. Zeker als je hele kleine series onbemand wil verspanen, moet het robotprogramma snel gemaakt kunnen worden. BMO biedt bovendien als optie aan dat via een internetverbinding de robotexperts in Nederweert de programmering van de cel kunnen overnemen als er problemen zijn. Zolang er geen mechanische storingen zijn, kunnen ze op die manier storingen snel verhelpen of de frezers in het begin ondersteunen bij de programmering.

Fred Wolters

Eigenaar directeur, Wolters Metaaltechniek

De Platinum 50 geeft ons meer Flexibiliteit en volop 24/7 productie!

In Nederland hebben we al een tijd te maken met een behoorlijke krapte op de arbeidsmarkt. Omdat we ons blijven richten op omzetgroei en de speed-to-market cruciaal is, biedt de combinatie BMO Platinum 50 en DMG MORI DMU50 de mogelijkheid om manloze productie te realiseren. Daarmee neemt de flexibiliteit toe en kunnen steeds meer producten daadwerkelijk 24/7 geproduceerd worden.

DMG - Draline - BMO

Mark Linders

Directeur Draline

Merken CNC-machines

Machine merken die succesvol voorzien zijn van BMO Automatisering

Akira-Seiki
Alzmetall
Bridgeport
DMG MORI
Doosan
EMCO
Fanuc
Finetech
Grob
Haas
Hartford
Hedelius
Hermle
Hurco
Leadwell
Litz
Mass
Matec
Matsuura
Mazak
OKK
Okuma
Quaser
Victor
YCM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel dan naar +31 (0)495 622 437 of e-mail ons info@bmoautomation.nl

Menu