Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  With intelligent software …

  … operating the hardware becomes uncomplicated

  Geen robotkennis nodig dankzij slimme software

  Heeft u ervaring met het programmeren van 6-assige robots? Nee? Dat is ook helemaal niet nodig. Want robots programmeren is een vak. En tenzij u een paar jaar de tijd heeft om dat vak te leren houdt u zich beter bij uw eigen vak. Want draaien en frezen, dat biedt al uitdagingen genoeg. Laat uw mensen zich bezighouden met hun eigen vak. Leidt ze niet af met het programmeren van robots.

  Bedieningsniveau van een smartphone

  Kunt u overweg met een smartphone? Dan kunt u ook overweg met uw BMO robot. Dat is te danken aan de de intuïtieve software. Alle mogelijke robotbewegingen zijn door BMO al voorgeprogrammeerd. U vertelt de software wat de robot moet doen: Opspanning selecteren, parameters invullen, aantal stuks invoeren en uw programma is klaar. Het instellen van een productietaak kan uw operator binnen 1 minuut.

  Met één druk op de knop via de robot software in te stellen

  Robotsnelheid
  Klemkracht van machineklem
  Prioriteit volgorde van productieorders
  Opberglocatie van producten en spanmiddelen
  Reinigingsprogramma’s

  Dimensies, aantal, START!

  Productlengte, -breedte, -hoogte en het aantal stuks. Dat is de minimale informatie die de software nodig heeft om de robot een productietaak te laten uitvoeren. U vult de parameters in, selecteert het NC-Programma en de robot begint te produceren. Geen programmeerkennis nodig.

  Robot software van BMO

  In één oogopslag zichtbaar

  Resterende tijd tot de CNC machine stil valt
  Instelfouten
  Beschikbaarheid gereedschappen en standtijden

  De robot instellen is zo eenvoudig dat zelfs onze stagiairs dat doen.

  René Ohlenforst, Matec Maschinenbau Eschweiler.

  Je kan het binnen 10 minuten. Ik vergelijk de BMO software wel eens met een iPhone.

  Jan Meeuws, Directeur van Machinefabriek JMBA B.V.

  Neem contact op om alles van de software te zien. Een demonstratie kan online, bij u op locatie of in de showroom.

  Samen met u zoomen we in op de unieke BMO functionaliteiten. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw productie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op.