Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Bestaande CNC machine automatiseren – BMO Retrofit

  Omdat uw bestaande CNC machine automatiseren eenvoudiger is dan u denkt.

  • Vragen uw klanten kortere levertijden?
  • Komt u moeilijk aan personeel?
  • Draaien uw operators overuren?
  • Zijn de levertijden op nieuwe CNC Machines te lang?

  Door uw bestaande CNC machine te automatiseren gaat uw output direct omhoog, zonder dat u extra personeel of extra CNC machines nodig heeft.

  Te vaak wordt nog gedacht dat automatisering alleen geschikt is voor grote series. Dat was vroeger inderdaad zo, maar met de techniek van BMO automatiseert u vandaag de dag ook eenvoudig kleine series en zelfs enkel stuks.

  Ook verlaagd het automatiseren van uw bestaande CNC machines uw investering aanzienlijk, omdat u gebruik maakt van de onbenutte machinecapaciteit die u al in huis heeft.

  1
  bemande uren per week
  1
  geautomatiseerde uren per week

  Bestaande CNC machine automatiseren

  Het klinkt logisch maar is niet altijd voor de hand liggend. Heeft u er al eens over nagedacht? Want, de CNC machine in uw werkplaats daar zit veel meer in! De investering is al gedaan met een ingecalculeerde terugverdientijd. Met een automatisering behaalt u meer output, meer efficiëntie en meer flexibiliteit. In één woord dus méér rendement. De investering in de CNC machine kan zelfs versneld terugverdiend worden. En wat te denken van het uurtarief waartegen u met een automatisering kunt produceren. Een flinke besparing op uw kostprijs! Tot slot versterkt uw concurrentiepositie, want uw productie wordt flexibeler. Hierdoor zijn er wellicht nieuwe markten te betreden die door een lager uurtarief en snellere doorlooptijd ineens bereikbaar zijn.

  BMO Retrofit toepassingen

  Veel bestaande machines zijn al voorbereid voor automatisering. Want met retrofit toepassingen is het vrijwel altijd mogelijk om een bestaande CNC machine te automatiseren. Van een automatische deur inbouwen tot het voorzien van luchtdoorvoer op de machinetafel. Doorgaans beschikken bestaande machines over een lagere gereedschapscapaciteit. Bij een nieuwe aankoop kiest u vaak bewust voor een groot gereedschapsmagazijn. Maar dit hoeft niet persé een belemmering te zijn voor automatiseren. Want er zijn veel verschillende frees technische trucs om met een beperkt aantal gereedschappen toch meerdere productseries te kunnen produceren.

  Voorbeeldtoepassingen: bestaande CNC machine automatiseren

  Bestaande CNC machine automatiseren, Hermle
  Bestaande CNC machine automatiseren, Mazak en Mas
  Bestaande CNC machine automatiseren, Doosan en Hurco
  aantonen bestaande CNC machine automatiseren
  Bestaande CNC machine automatiseren, Hermle
  Bestaande CNC machine automatiseren, Hermle
  Bestaande CNC machine automatiseren, Hartford en DMG Mori
  Bestaande CNC machine automatiseren, Mazak en Victor
  Bestaande CNC machine automatiseren, DMG Mori
  Bestaande CNC machine automatiseren, Hermle

  CE keurmerk

  Uw bestaande CNC machine en uw nieuwe robotautomatisering vormen samen één technische installatie. Daarom zorgen wij voor de juiste CE-keuring. Dit geldt voor de robotautomatisering én voor beide installaties samen. BMO installeert dus altijd volgens de CE machinerichtlijnen. Zo bent u zeker van een veilige en betrouwbare automatisering.

  Vraag direct een vrijblijvende check aan

  Laat ons geheel vrijblijvend controleren wat er bij komt kijken om uw huidige CNC machine te automatiseren. In de meeste gevallen is dit veel eenvoudiger dan men denkt. Na onze vrijblijvende check weet u precies waar u aan toe bent.

  Automatische deur

  Soms kan een bestaande CNC machine alsnog worden voorzien van een originele automatische zijdeur of cabinedeur. Is deze mogelijkheid niet voor handen, dan biedt BMO een eigen automatische deur. Welke leverbaar is als zij- of voordeur.

  bestaande cnc machine automatiserenbestaande cnc machine automatiseren

  Uw bestaande CNC machine automatiseren?

  Wij garanderen u een automatisering zonder technisch- én zonder financieel risico. Meer weten? We helpen u graag verder.