Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Werken bij BMO

  Werken bij een snel groeiend High-Tech bedrijf?
  Bekijk dan hier alle vacatures van BMO!

  Welkom op de werken-bij pagina van BMO Automation

  Ik ben Frank Biemans, directeur van BMO Automation en BMO Precision Parts, en heet je van harte welkom op onze werken-bij pagina. Vanaf de start van BMO heb ik een enthousiast en vakkundig team om me heen verzameld. Toch zijn we altijd op zoek naar meer enthousiaste mensen die samen met het team van BMO willen werken aan een mooie innovatieve toekomst.

  De verborgen capaciteit van onze klanten, de verspanende industrie, is enorm. Honderdduizenden dure CNC machines staan meer dan 120 uur per week stil terwijl de krapte op de arbeidsmarkt zorgt dat de bezettingsgraad nog lager wordt.

  In 2008 is BMO Automation gestart met de missie om verspanende bedrijven te helpen veranderen naar een autonome fabriek. Dat doen we met op maat geconfigureerde producten in automatisering en digitalisering. Ondertussen hebben we een fantastische installed-base in Nederland kunnen realiseren en een mooie start gemaakt in de DACH-regio. Om de internationale expansie verder door te zetten zijn wij continue op zoek naar enthousiaste mensen.

  Hopelijk zit de juiste vacature voor jou ertussen en kunnen we binnenkort kennis met elkaar maken. Geen passende vacature of stage gevonden maar wil je wel samen met ons vorm geven aan vooruitgang? Wij waarderen mensen die hun doelen nastreven en zich niet door obstakels van de wijs laten brengen. Dus, ook als er nu even geen passende vacature open staat, ontvangen wij graag een open sollicitatie.

  We horen graag van je.

  Frank Biemans

  Frank Biemans CEO BMO Automation
  Vacatures

  HR Officer (28-32 uur)

  Jij zorgt ervoor dat het HR proces op rolletjes verloopt! Bij jou kunnen onze collega’s terecht voor al hun HR-vragen!…
  Vacatures

  Quality Test Engineer

  Je bent een echte aanpakker! Je bent accuraat!  Je bent nauwkeurig en zelfstandig! BMO Automation is op zoek naar een…
  Vacature Monteur Robotcellen
  Vacatures

  Monteur Robotcellen

  Je bent een echte aanpakker! Je hebt aan een half woord genoeg! Je bent nauwkeurig en zelfstandig!    BMO Automation…
  Open Sollicitatie BMO Automation
  Vacatures

  Open Sollicitatie

  Geen passende vacature of stage gevonden? Wil je wel samen met BMO Automation vorm geven aan vooruitgang? Neem dan snel…

  Arno, Monteur Robotcellen

  Arno werkt al 8 jaar bij ons. “Ondanks dat ik de achtergrond als bouwvakker heb, wilde ik graag aan de slag als monteur van robotcellen. ‘’Deze kans kreeg ik bij BMO Automation’’, vertelt Arno. ‘’Het leuke aan mijn werk is dat er veel afwisselingen in de werkzaamheden zijn. Zo doe ik onder andere mechanisch en elektrisch werk én een gedeelte van de software.

  BMO voelt als een familieteam

  Aan uitdaging is ook geen gebrek. Er is altijd genoeg te doen, wat prettig is, omdat je jezelf nooit zult vervelen. Naast de uitdaging die BMO Automation te bieden heeft is er ook een leuke sfeer onder de collega’s, zo wordt er naast het werk veel gecommuniceerd en gelachen met elkaar.’’

  Luc, Internationale Field Service Engineer

  Luc is al ruim 3 jaar bij ons in dienst. ‘’Werken bij BMO doe ik graag. Wat mijn werk leuk houdt is de variatie die ik in mijn werkzaamheden heb’’, zegt Luc. ‘’Ik werk aan alle aspecten die met de verschillende robots te maken hebben. Ook is het leuk om met de combinatie van draai- en freesbanken te werken.

  Mijn toekomst zie ik bij BMO

  Bij BMO heb ik veel geleerd over de verschillende robots en draai- en freesbanken. Hier had ik ruim 3 jaar geleden toen ik begon met werken bij BMO nog geen verstand van, aangezien ik hier geen vooropleiding of werkervaring mee had. Als field service engineer werk ik vaak zelfstandig en ben ik veel onderweg naar klanten in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Zwitserland.

  BMO Service

  Dylan, CNC Draaier

  Dylan is al 5 jaar fulltime bij ons in dienst. ‘’Het werk dat ik doe bevalt erg goed’’, vertelt Dylan. ‘’Het leukste vind ik dan ook dat je een tekening aangegeven krijgt en jij verantwoordelijk bent om deze te maken. Ik zorg dan dat de machine juist wordt ingesteld en zorg dat het eindproduct goed is. Doordat er verschillende producten moeten worden gemaakt is mijn werk redelijk afwisselend.

  Werken bij BMO doe ik met veel plezier

  Het eerste waar ik aan denk wat ik geleerd heb bij BMO is om zelfstandiger te werk te gaan. Ondanks dat ik vaker zelfstandig te werk ga heb ik evengoed contact met mijn collega’s. Zo kan ik met iedereen goed een praatje maken en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.’’

  BMO Team 1

  Eigen inpandige fitnessruimte

  BMO heeft een eigen inpandige fitnessruimte waar alle werknemers gratis onbeperkt mogen sporten. EPIQ-Vitality, noemen we dat. Er zijn dus altijd wel collega’s te vinden waarmee je samen, op jouw eigen niveau, kunt sporten. Bij goed weer sporten we vaak buiten en regelmatig ontstaan er dan uit enthousiasme allerlei competities. Verbreek jij het rondje-pand record?

  Contact

  Neem voor meer informatie over onze vacatures contact op met Sandy

  Sandy Engels
  HR (Extern)
  hr@bmo-online.nl
  +31 (0)495 622 437