Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Empowering People to Push Potential into Performance

  Join the crew!

  Wij zijn BMO, wij Pushen Potential into Performance

  BMO Precision Parts

  Toeleverancier van draai- en freesproducten, mid-complex met een repeterend karakter. Constant bezig met het moderniseren van onze eigen verspanende productie en de bijbehorende supply chain. Alles moet automatisch. Alles moet digitaal. Waarom? Omdat het kan! Kleinste voorraad, kortste doorlooptijd, grootste flexibiliteit en hoogste betrouwbaarheid: We pushen elke dag om dat voor elkaar te krijgen tegen een goede prijs-performance verhouding. Kom jij het team van BMO Precision Parts versterken?

  BMO Automation

  Duizenden dure CNC machines zijn nog niet geautomatiseerd en staan hele nachten en weekenden stil. BMO Automation helpt de verspanende industrie dit potentieel om te zetten in performance. Met een modulaire robotcel en geavanceerde BMO-software kan het aantal spindeluren verdrievoudigd worden, zonder extra operators. BMO focust sinds 2008 op Multi Batch Automatisering. Dit betekent dat  onze robots onbemand meerdere kleine series door elkaar produceren. Kom jij het team van BMO Automation versterken?

  Hoe het allemaal begon

  Cultuurwaarden van BMO

  Het allerbelangrijkste is dat deze cultuurwaarden bij jou passen, op de tweede plaats komen je ervaring en skills. Matcht jouw karakter met deze cultuurwaarden? Dan wordt jij gelukkig bij BMO.

  Vacatures:

  Bij BMO werken we samen aan de onbemande fabriek van de toekomst. Jouw BMO-reis gaat verder dan je vak. Zodra je aan boord stapt begint je ontwikkeling. Je stippelt zelf je groeipad uit. Droom groot, experimenteer en daag jezelf en je collega’s uit.

  Vacatures

  Robot Engineer

  Je houdt van technische uitdagingen! Je hebt een passie voor techniek en robots! Je steekt graag de handen uit de…

  Interesse om bij BMO te werken? Vraag een rondleiding aan!

  Heb je misschien interesse in een openstaande vacature, maar twijfel je nog? Dan is een rondleiding van iemand met dezelfde functie een goede manier om een indruk te krijgen van het bedrijf, de functie, de sfeer en natuurlijk al je vakinhoudelijke vragen. Een rondleiding duurt ongeveer 20 minuten en jij bepaalt zelf of er een vervolg komt. Gewoon laagdrempelig even binnenkijken, niet meer en niet minder. Waar wacht je nog op? Vraag die rondleiding aan.

  Ik wens een rondleiding van een...
  Selecteer een optie
  Dit is een verplicht veld
  Geef een geldig e-mailadres op.
  Dit is een verplicht veld
  Dit is een verplicht veld

  Open sollicitatie

  Claim je plekje

  Bij BMO werkt iedereen vanuit zijn of haar unieke expertise aan de onbemande verspanende fabriek van de toekomst. Geen passende vacature gevonden? Stuur ons een berichtje om te laten weten waarom jij bij de BMO Crew hoort.

  Leef je lekker uit in de inpandige fitnessruimte

  BMO heeft een eigen inpandige fitnessruimte waar alle BMO’ers gratis onbeperkt mogen sporten. Er zijn dus altijd wel collega’s te vinden waarmee je samen, op jouw eigen niveau, kunt sporten. Bij goed weer sporten we vaak buiten en regelmatig ontstaan er dan uit enthousiasme allerlei competities. Verbreek jij het rondje-pand record?

  The BMO Crew

  1
  Dames

  Dames hebben we nog te weinig. Als nieuwe dame word jij warm ontvangen door de huidige dames en geniet je groot respect van de heren.

  1
  Heren

  Het eeuwige cliché. Zoals bij meer high-tech bedrijven het geval is bestaat ons team voornamelijk uit gezellige heren.

  1
  Robots

  Bij BMO is het verboden om repeterend werk te doen. Fysiek werk automatiseren we o.a. met robots en digitaal werk met software.

  1
  Missie

  De ultieme verspanende fabriek van de toekomst.

  Even voorstellen: Frank Biemans

  We spreken hem aan met Frank of met ‘je’ en zijn deur staat altijd open.

  Frank Biemans

  Welkom! Ik ben Frank Biemans, oprichter van BMO Precision Parts en BMO Automation. Vanaf de start in 2008 heb ik een bevlogen en vakkundig team om me heen verzameld. Het is onze missie om verspanende bedrijven te helpen veranderen naar een autonome fabriek zodat hun mensen ingezet kunnen worden, daar waar ze het meeste waarde toevoegen. Dat doen we zelf ook door onze eigen autonome fabriek te bouwen (BMO Precision Parts) en door deze kennis en techniek in de vorm van op maat geconfigureerde producten in automatisering en digitalisering voor iedereen beschikbaar te maken (BMO Automation). Ondertussen hebben we een fantastische installed-base in Nederland kunnen realiseren en een mooie start gemaakt in de DACH-regio. Om de internationale expansie verder door te zetten zijn wij continue op zoek naar enthousiaste mensen.

  Hopelijk zit de juiste vacature voor jou ertussen en kunnen we binnenkort kennis met elkaar maken. Geen passende vacature of stage gevonden maar wil je wel samen met ons vorm geven aan de toekomst van de verspaning? Wij waarderen mensen die hun doelen nastreven en zich niet door obstakels van de wijs laten brengen. Dus, ook als er nu even geen passende vacature open staat, ontvangen wij graag een open sollicitatie.

  We horen graag van je.

  Frank Biemans, Founder

  Be the greatest place to work

  Strategic objective

  BMO’ers aan het woord

  Stage- of leerplek met toekomstperspectief

  Ga ook voor die écht waardevolle stage-ervaring!

  Of het nu gaat om een stageplek, BBL-traject, afstudeeropdracht of meeloopstage, bij BMO zijn we altijd op zoek naar stagiairs die matchen met de BMO cultuurwaarden. Voor ons is het belangrijk dat de stage/leerplek goed aansluit bij jouw leerdoelen. Je krijgt vanuit BMO goede begeleiding van een vakspecialist en je maakt deel uit van het BMO-team. Jouw ontwikkeling staat centraal.

  Veel huidige BMO’ers zijn hun carrière begonnen als afstudeerder of als BBL’er. Ga voor die écht waardevolle stage-ervaring met toekomstperspectief. Kies ook voor een leerplek bij BMO! Stuur je CV en motivatie naar HR om een stage/leerplek aan te vragen.

  Neem contact op met Jayne of Sandy

  Klaar om een echte BMO’er te worden? Dan leren we jou graag beter kennen! Laat ons weten welke rol jou op het lijf geschreven is en wie weet maakt jouw bevlogenheid binnenkort bij BMO een proefvlucht.

  Meld je aan voor een Job Alert

  Meld je aan voor een Job Alert, dan ben jij de eerste die we op de hoogte brengen van nieuwe vacatures. Door het invullen van het formulier geef je toestemming om je gegevens te bewaren zodat we contact met je kunnen opnemen wanneer er een nieuwe vacature verschijnt.

  Dit is een verplicht veld
  Geef een geldig e-mailadres op.
  Dit is een verplicht veld
  Selecteer een optie
  Dit is een verplicht veld