Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Maak kennis met BMO tijdens de AMB

  Op de BMO-stand in hal 6 maakt u kennis met de nieuwste techniek op het gebied van CNC-Automatisering. Aanraken, proberen, kritisch beoordelen, vragen, overtuigd raken. Krijg een persoonlijke indruk hoe u met de bouwstenen van BMO in uw eigen tempo kunt bouwen aan uw eigen CNC Fabriek van de toekomst – zodat uw mensen alleen nog waarde toevoegen, daar waar dat het belangrijkste is.

  Wat u ontdekt op de BMO-stand?

  Platinum Sideloader

  Een compacte en gesloten robot voor automatisch beladen van materiaal of halffabricaten in één of twee CNC-machines, zoals frees- en draaibanken.

   

  Volcontinu productie van series én enkelstuks
  Standaard voorzien van een productbeladingsmodule, kan de Platinum ook uitgebreid worden met een palletbeladingsmodule. Hierdoor kunnen verschillende productseries automatisch verwerkt worden zonder operator. Daarnaast kan er altijd nog een tweede CNC-machine gekoppeld worden voor dubbele productiviteit.

  INFINITY Platform

  Next Generation CNC Factory Automation Platform

  OptiVice

  Optivice set-up time to zero

  Future Factory Plan

  Samen met BMO de diepte in

  Countdown tot de AMB
  2024/09/10 09:00:00

  Exclusieve previews

  In de weken voorafgaand aan de AMB bieden we een aantal previews. Meld u aan voor een kennismaking met onze visie en doe alvast waardevolle inzichten op voordat u de BMO-stand bezoekt.

  Geef een geldig e-mailadres op.

  U ontvangt enkele e-mails in de aanloop naar de AMB en kunt zich altijd gemakkelijk afmelden.