Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Een oplossing voor iedere vraag over CNC automatisering

  BMO Automation is een Nederlandse producent van modulaire totaaloplossingen voor de verspanende industrie. In 2008 gestart vanuit de verspaning met de visie dat de belading van CNC draaibanken en freesbanken veel effectiever kon. Kernvraag toen en nu is nog steeds hetzelfde. Hoe kunnen onze klanten zo optimaal mogelijk gebruik maken van hun CNC machines waarbij een zo hoog mogelijk rendement wordt behaald?

  Uw partner in CNC automatisering

  Als innovatieve partner ontzorgen wij verspanende bedrijven in de verspanende industrie door het leveren van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en flexibele automatiseringsoplossingen. Door onze totale focus op CNC automatisering en onze jarenlange ervaring en goede contacten met vele CNC machine fabrikanten zorgen wij voor een volledige integratie tussen uw CNC machine en onze robot automatiseringen.

  BMO Automation is uw betrouwbare partner die voorop loopt in de automatisering en digitalisering van de verspaning. Onze robotcellen blinken uit in het onbemand produceren van een hoge mix aan productseries met een hoog volume aan producten. ‘High Mix – High Volume’. Hierdoor geven onze CNC automatiseringen invulling aan de krapte op de arbeidsmarkt, verhogen uw productiviteit, zorgen voor kortere doorlooptijden en zorgen voor een aangename en winstgevende toekomst voor uw bedrijf.

  Wij verdiepen ons in uw bedrijfsprocessen, luisteren naar uw wensen en geven op basis van kennis en ervaring een eerlijk advies op maat.

  Klanten over BMO Automation