Missie & Visie

Missie

BMO Automation ontwikkelt en produceert gebruiksvriendelijke, standaard automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij hebben een excellente expertise van het proces van de klant en configureren oplossingen op maat. Daarmee kunnen we bij onze klanten een kostenverlaging, kortere doorlooptijden en meer output realiseren. Hierbij dragen wij de volgende kernwaarden uit: Innovatie, partnerschap, passie en expertise.

Visie

BMO Automation streeft ernaar middels gebruiksvriendelijke, innovatieve automatiseringsoplossingen een aangename en winstgevende toekomst te creƫren in de verspanende industrie van Europa. Wij willen voorop lopen in de automatisering en digitalisering van de verspaning. Wij willen uw betrouwbare partner zijn en u helpen bij het verhogen van uw productiviteit.

 

Klanten over BMO Automation

Mensen zijn gewend aan machinebesturingen en CAM-systemen, maar een robot programmeren is weer anders. BMO heeft de bediening zo eenvoudig gemaakt, dat elk weldenkend mens het binnen tien minuten snapt. Hiermee verlaagt men de drempel om met een robot te gaan werken. Ik besef dat automatisering geld kost, maar als je voor de prijs van een robotcel ook een complete machine kunt kopen, wordt de stap naar automatisering lastiger. Dan doe je het niet. BMO heeft dit goed begrepen en levert een product waarbij deze verhouding wel klopt. Lees meer
Lucien Heemskerk Eigenaar directeur, Heemskerk Fijnmechanica BV
Bekijk alle referenties