Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Commercieel Directeur

  • Draai jij je hand niet om voor 30 tot 60% jaarlijkse groei?
  • Werk je graag internationaal?
  • Wil jij samen met je collega’s de toekomst van de verspanende industrie vormgeven?\

   

  “Groeien doe je samen”
  Als Commercieel Directeur binnen BMO word je eindverantwoordelijk voor de Sales. We hebben stevige en heldere ambities geformuleerd. en het is aan jou om dat samen met Je internationale salesteam, bestaand uit 7 sales professionals, verder vorm te geven.

  BMO is actief in Nederland, België en Duitsland en hebben de ambitie de afzetmarkt binnen Europa nog verder te vergroten. Je schrikt dan ook niet van 30 tot 60% groei per jaar!

   

  Wat ga je doen?

  • Ontwikkelen en uitvoeren strategisch salesplan
  • Strategisch accountmanagement
  • Aansturen internationaal salesteam
  • Partner en alliance management

  Ieder jaar stel je een gefundeerd groeiplan op en rolt ‘de rode loper uit ’voor nieuwe opdrachtgevers, distributeurs en onze huidige afnemers. Als strateeg bouw je op basis van marktinformatie, data en ervaring proactief aan een gezonde sales pipeline. Je voert persoonlijk de regie over de strategische klanten en bouwt actief aan de uitbreiding en het onderhouden van ons opdrachtgeversportfolio.

  Wij begrijpen als geen ander dat groei gepaard gaat met verandering. Je weet niet alleen onze producten en diensten aan de man te brengen, maar beschikt daarnaast over een duidelijke visie hoe je een bedrijf naar de volgende fase kunt brengen.

  Je ziet verbetermogelijkheden, potentie, en weet je stakeholders daarin mee te nemen. Je maakt lastige zaken eenvoudig bespreekbaar, neemt gefundeerde beslissingen, bent een verbinder, zowel intern als extern en krijgt er voldoening van om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze mensen en organisatie.

  Je rapporteert direct aan de CEO met wie je nauw samenwerkt. Hij kent het ‘klappen van de zweep’ en weet als geen ander wat wel en niet werkt. Je beschikt over eigen budget, gefundeerd op het jaarlijkse verkoopplan.

  We zoeken dus een ervaren en stevige manager die niet alleen anticipeert op verkoopresultaten, maar als een ondernemer binnen de onderneming alle aspecten meeneemt en zo de doelstellingen weet te realiseren. Denk hierbij aan: personeel, marketing, communicatie, IT, financiën, organisatorische veranderingen e.d.

   

  “Onze mensen zijn goud”
  Je voert structureel beoordelings- en functioneringsgesprekken met je team en weet ze te binden en boeien aan BMO. Je biedt een luisterend oor, bent empathisch en hebt oog voor de mens achter de functie. We zijn een innovatief bedrijf, waarbij de ontwikkeling van onze toppers noodzakelijk is. En dat geldt uiteraard ook voor jou. “The sky is the limit” binnen BMO!

  “Het is belangrijk om plezier te hebben”
  En ook dat hebben we bij BMO goed geregeld! We zorgen voor gratis vers fruit, lunchen samen in ons ‘Grand Café’ of zitten lekker buiten. We hebben wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel en organiseren het hele jaar door leuke activiteiten. We beschikken over een inpandige fitnessruimte en je kunt meedoen met de wekelijkse training van een professionele trainer. We beschikken over nette kleedruimtes met douche… En onze feestavonden zijn werkelijk waar legendarisch!

   

  Wat vragen wij?
  Je bent een integere, bevlogen manager en ‘staat met beide benen op de grond’. Je past binnen onze kernwaarden, beschikt over een positieve instelling en een gezond gevoel voor humor, want dat hebben wij ook allemaal.

  Je bent analytisch sterk, overziet situaties, voelt mensen aan, bent bovengemiddeld ambitieus en hebt bij voorkeur ervaring met vergelijkbare targets binnen de kapitaalgoederenmarkt. Je werkt graag samen, bent bevlogen en maakt werken voor jezelf en anderen een feest!

   

  Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO of WO-opleiding (technische, bedrijfskundige of commerciële richting);
  • Enkele jaren ervaring als Commercieel Directeur binnen de B2B kapitaalgoederenmarkt;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift;
  • Rijbewijs B

   

  Wat bieden we jou?

  • Een goed salaris
  • Bonusregeling
  • Auto van de zaak
  • Telefoon & laptop
  • Jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een leuk team, met een gezonde mix van jonge en oudere collega’s;
  • Veel zelfstandigheid;
  • Flexibiliteit
  • BMO Automation is een gezond en sterk groeiend bedrijf, dus aan ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden geen gebrek!
  • Een fijne werksfeer en veel ruimte voor plezier!
  • Werken in een schone, moderne, veilige en innovatieve werkomgeving;
  • 38 Vakantiedagen; als je belooft dat je terugkomt!
  • Pensioen

   

  Even voorstellen:
  BMO Automation is in 2008 opgericht met de visie dat de belading van CNC-machines geautomatiseerd kon worden, zodat mensen hun talent kunnen inzetten waar ze het meest waardevol zijn.

  Dit heeft anno 2023 geleid tot een bevlogen team van 70 BMO professionals die vastberaden zijn om grenzen te verleggen. We ontwikkelen zowel hardware als software met als doel: verspanende bedrijven wereldwijd begeleiden in de transitie naar hun eigen autonome fabriek.

   

  Onze cultuur:
  Benieuwd of je wel past binnen het team van BMO? Check dan onze cultuurwaarden: https://www.bmoautomation.nl/vacatures-bmo/#cultuurwaarden

   

  De procedure:
  Het selectieproces bestaat uit meerdere gesprekken, waaronder de CEO, HRM, Directieleden en het salesteam. Een assessment is onderdeel van het selectieproces. Het is onze intentie de functie voor einde van het jaar vervuld te hebben.

   

  Enthousiast?
  Dan ontvangen we graag je CV en motivatie! Deze kun je sturen naar career@bmo-online.com

   

  Heb je gesolliciteerd?
  Dat is geweldig! Bedankt! We gaan je sollicitatie bekijken en zullen spoedig contact met je opnemen.

   

  Heb je nog vragen of opmerkingen?

  • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Frank Biemans, bereikbaar via tel: + 31(0) 495-622 437.
  • Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met onze HR-afdeling: Tel +31(0) 6 26210683 / e-mail: career@bmo-online.com

  Of check even onze website www.bmoautomation.nl voor meer informatie en onze openstaande vacatures.

   

  Net niet helemaal jouw functie?
  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel, maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan!

  Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature.