Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  (Cloud) Software Engineer

  • Bouw jij graag mee aan “de techniek van de toekomst”?
  • Zoek je een mooie, gezonde en professionele werkomgeving, waar iedereen samenwerkt aan een gezamenlijk doel?
  • Word je graag iedere dag intellectueel uitgedaagd?


  “BMO Smart Solutions: We gaan het verschil maken”

  We hebben een unieke uitdaging voor je! Vanuit ons moderne pand in Nederweert ga je samen met een klein team een volledig nieuwe dienstverlening binnen BMO creëren. “BMO Smart Solutions” is opgericht met als doel een nieuw innovatief Web Based Cloud platform te bouwen. Je ontwerpt, ontwikkelt, test en implementeert geautomatiseerde oplossingen en processen ter ondersteuning van ‘de autonome fabriek’. Met onze robotcellen bieden we nu al succesvol productie verhogende oplossingen voor CNC-verspaningsbedrijven, maar daar blijft het dus niet bij! Met BMO Smart Solutions zetten we de volgende stap richting de toekomst.

  Wat ga je doen?
  Je gaat je dagelijks bezighouden met het (volgens de Agile / Scrum methodiek) ontwikkelen van deze nieuwe hybride systemen met de Cloud als basis. Het is dan ook super als je ervaring in Cloud Native development hebt, of de principes snapt en kent. Binnen BMO hebben we heldere doelstellingen en zijn we gewend aan strakke deadlines. Als ervaren (Cloud) Software Engineer ben je gewend om met die druk om te gaan en met een team samen te werken. Je kan je goed communiceren, bent van nature proactief en zelf startend.

  We zoeken een ervaren programmeur die bekend is met alle aspecten van software engineering. Je bent een conceptuele denker en weet ondertussen wat wel en niet werkt. Je spart met de software architect, levert actief je input en legt proactief keuzes en concepten voor. Denk bijvoorbeeld aan: met welke bouwblokken we zouden moeten werken, volgens welke architectuur-principes, in welke talen we ontwikkelen e.d. Je hebt daarnaast oog voor methodieken, securityrichtlijnen en tooling. Ervaring in de maakindustrie is heel handig, maar geen absolute must.

  We zoeken een open persoonlijkheid! BMO Smart Solutions is zelf namelijk een startup en het team is nu nog klein en compact. Dat heeft als voordeel dat we je niet ‘in een hokje stoppen’, maar juist van jou verwachten dat je samen met je team alle aspecten van software engineering oppakt; “met de voeten in de klei”. Alleen op die manier kunnen we met een passende time-to-market over een goed doordacht en goedwerkende oplossing beschikken. Je bent een goede adviseur en sparringpartner, je bent analytisch, kan goed plannen, organiseren en gaat graag een uitdaging aan! Je houdt van structuur, maar kan die ook heel goed zelf aanbrengen.

  Ambitie?
  Het is onze ambitie om een snelle maar verantwoorde groei door te maken en uit te groeien tot een hoofdspeler in de wereld van de autonome fabriek optimalisatie van productieprocessen. En dat is een mooi perspectief! Jij kan mede de basis leggen van iets groots en daarin meegroeien. Wat ons betreft is dit dus niet je eindstation: ‘the sky is the limit!’”

  Omdat we een innovatief bedrijf zijn, wordt meedenken over wat er beter kan, erg op prijs gesteld. We vinden het belangrijk dat je meegroeit met de nieuwe ontwikkelingen, technieken, oplossingen en doelstellingen, dus aan persoonlijke ontwikkeling is bij BMO geen gebrek!

   “Het is belangrijk om plezier te hebben”

  En ook dat hebben we bij BMO goed geregeld; we zorgen voor gratis vers fruit, lunchen samen in onze gezellige kantine of zitten lekker buiten. Iedere week is er een gezellige vrijdagmiddagborrel en het hele jaar door worden leuke activiteiten georganiseerd. We beschikken over een inpandige fitnessruimte en je kunt meedoen met de wekelijkse training van een professionele trainer. Er zijn nette kleedruimtes met douche. En onze feestavonden zijn werkelijk waar legendarisch! 

  Wat vragen wij verder nog?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding Computerwetenschappen, Software Engineering, Informatica of een vergelijkbare opleiding;
  • ± 5 Jaar ervaring als software engineer, bij voorkeur met kennis en ervaring met (native) Cloud technologie;
  • Ervaring in (LEAN) Manufacturing branche is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, basisbeheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Je bent flexibel en wendbaar (passend bij een startup);
  • Zelf startend, proactief, gezond ambitieus;
  • Je kan goed zelfstandig en in teamverband (samen)werken:

  Wat bieden we jou?

  • Een goed salaris! Afhankelijk van je leeftijd en werkervaring word je ingeschaald tussen € 3.500,- en € 5.000,-, bruto maandsalaris o.b.v. fulltime dienstverband;
  • Jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een leuk team, met een gezonde mix van jonge en oudere collega’s;
  • Veel zelfstandigheid;
  • Flexibiliteit: Je mag dagelijks starten met werken tussen 7 en 9 uur;
  • BMO Smart Solutions is onderdeel van de BMO Groep, een gezond en sterk groeiend bedrijf, dus aan ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden geen gebrek!
  • Een fijne werksfeer en veel ruimte voor plezier!
  • Werken in een schone, moderne, veilige en innovatieve werkomgeving;
  • 38 Vakantiedagen; als je belooft dat je na de vakantie terugkomt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is. 

  Even voorstellen:

  BMO Groep is in 2008 opgericht met de gedachte dat de belading van CNC draai- en freesbanken voor de staal-, aluminium- en kunststofindustrie effectiever kon. De pro-loader wordt in dat jaar ontwikkeld en is meteen een groot succes! 

  Anno 2023 biedt BMO Automation (een van de onderdelen binnen BMO) 3 hypermoderne productlijnen aan, en de vierde, nog modernere Robotcel wordt komende maanden op de markt geïntroduceerd. En daar zijn we super trots op!

  BMO is dé innovatieve trendsetter in de markt van CNC verspaning en bouwt dagelijks aan de Techniek van morgen.

  Onze cultuur

  Benieuwd of je wel past binnen het team van BMO? Check dan onze cultuurwaarden: https://www.bmoautomation.nl/vacatures-bmo/#cultuurwaarden

  Enthousiast?

  Dan ontvangen we graag je CV en motivatie! Deze kun je sturen naar career@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd?

  Dat is geweldig! Bedankt! We gaan je sollicitatie bekijken en zullen spoedig contact met je opnemen.

  Heb je nog vragen of opmerkingen?

  • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Frank Koppen, bereikbaar via tel: +31(0) 495 622 437 of email: frank.koppen@bmosmartsolutions.nl
  • Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met onze HR-afdeling: Tel +31(0) 495 622 437 / email: career@bmo-online.com

  Of check even onze website www.bmoautomation.nl voor meer informatie en onze openstaande vacatures.

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel, maar heb je veel gevoel voor techniek? Neem dan toch eens contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan!

  Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature.