Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  vacatures-buttonBMO Automation

  Nederlandse producent en leverancier van automatiseringsoplossingen
  voor het beladen van CNC draaibanken en freesbanken

  BMO Automation ontwikkelt en produceert gebruiksvriendelijke en innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draaimachines en freesmachines in de verspanende industrie.

  Gedreven door passie voor verspaning en robots, ontwikkelde BMO Automation een breed scala aan intelligente automatiseringssystemen. Voor iedere bedrijfsgrootte en automatiseringswens is er een geschikte oplossing. Door een excellente expertise van het productieproces van de klant worden oplossingen op maat geconfigureerd. Hierdoor realiseren klanten een kostenverlaging, kortere doorlooptijden en een hogere output.

  Onze missie is om uw wensen om te zetten in een perfect passende automatiseringsoplossing. BMO verdiept zich in uw bedrijfsprocessen, luistert naar uw wensen en geeft op basis van kennis en ervaring een eerlijk advies op maat. Door de eigen engineering-, ontwikkel-, en service afdeling kan BMO bovendien snel inspelen op wensen uit de markt. Innovatie, betrouwbaar, passie en expertise zijn hierbij belangrijke kernwaarden.

  Nieuw! De Iridium serie!

  Compacte alleskunner voor draaimachines én freesmachines

  Met trots presenteren wij u de IRIDIUM serie. Hiermee wordt ons product portfolio verder uitgebreid met een compacte robotautomatisering.

  De nieuwe robotcel is verkrijgbaar als Sideloader en Frontloader en geschikt voor zowel het automatiseren van draaibanken én freesbanken.

  ROI Calculator

  Bereken zelf wat CNC automatisering u kan opleveren!

  Bereken snel, simpel en eenvoudig met onze ROI calculator welke rendementsverhoging u met een CNC automatisering van BMO Automation kunt behalen.

  Vul uw naam en e-mailadres in op roi.bmoautomation.nl en zie real-time wat CNC automatisering u kan opleveren!

  Bestaande CNC machine automatiseren – BMO Retrofit

  • Vragen uw klanten kortere levertijden?
  • Komt u moeilijk aan personeel?
  • Draaien uw operators overuren?
  • Zijn de levertijden op nieuwe CNC Machines te lang?

  Door uw bestaande CNC machine te automatiseren gaat uw output direct omhoog, zonder dat u extra personeel of extra CNC machines nodig heeft.

  bestaande cnc machine automatiseren
  Technishow Innovations Award 2022

  Nominatie TechniShow Innovation Award 2022

  CNC Automation bij GTA van BMO

  GTA: Nóg meer onbemande productie uren

  Nijdra vervangt FMS systeem

  Eén robotcel vervangt bij Nijdra FMS systeem met drie machines

  Waarom een CNC machine automatiseren met BMO Automation?

  Klik op de onderstaande icoontjes om meer te leren over de vele voordelen van CNC automatisering!
  Een gegarandeerd hogere output uit uw CNC machine door BMO Automation

  Met een automatisering kunt u de capaciteit van uw machinepark beter benutten. U kunt uw machines meer spindeluren laten maken zonder dat hiervoor extra operators nodig zijn. Door het koppelen van een BMO automatisering zult u de output van uw productie aanzienlijk zien toenemen.

  De uitdaging van iedere ondernemer in de verspanende industrie bestaat erin om de capaciteit van zijn machinepark ten volle te benutten. Dit kan door het inzetten van twee of zelfs drie ploegen, maar dan nog zal er veel stilstand zijn van uw CNC machines, terwijl de loonkosten wel zullen stijgen.

  Met CNC-automatisering kunt u de output van uw productie aanzienlijk verhogen.  Het seriewerk – zelfs voor kleine aantallen en enkelstuks – zijn door de BMO robotcel achter elkaar zonder tussenkomst van de operator uit te voeren. Daarnaast zorgt de robot er ook voor dat uw draaimachine of freesmachine wordt beladen en ontladen, waardoor stilstand wordt beperkt. Dat kan uiteraard niet enkel overdag, maar ook ‘s nachts of tijdens het weekend. Door te automatiseren verhoogt u het aantal spindeluren van uw draaimachine of freesmachine, en benut u een groter deel van de capaciteit van uw machinepark.

  Door CNC automatisering in te zetten, kunt u er in slagen om meer te produceren aan een lagere kostprijs. Dat wil zeggen dat u dus niet enkel uw productie-output doet verhogen, maar ook uw omzet én uw winstmarges.

  Dit is één van de vele voordelen van CNC automatisering. Ontdek ook de andere voordelen.

  BMO Software

  Ook zonder kennis van de robot zijn onze systemen eenvoudig te bedienen, dankzij de zeer gebruiksvriendelijke grafische user interface.

  1 Bediening via touchscreen
  2 Robot te programmeren binnen 1 minuut
  3 Remote support module
  4 Mail module voor statusmeldingen
  5 Job manager om meerdere jobs in te regelen
  6 Overzichtelijke menu-indeling met duidelijke symbolen

  cnc-machine