Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Drie nieuwe innovaties op AMB 2022 in Stuttgart

  Op de AMB 2022 in Stuttgart van 13 t/m 17 september lanceert BMO Automation drie nieuwe innovaties. U treft BMO tijdens de AMB op drie verschillende locaties:

  Hal 6 met een eigen beursstand
  Hal 7 op de stand van Mazak Europe
  Hal 10 op de stand van Okuma Europe

  Hal 6: Nieuwe Software Release

  Te veel werk en te weinig (ervaren) CNC operators? Houden uw (minder ervaren) CNC operators nog het overzicht over wat er komende nacht geproduceerd wordt? Weten ze zeker dat ze de juiste gripbekken hebben geselecteerd? En dat die beschikbaar zijn in het systeem? Hebben de gereedschappen voldoende standtijd om alle series af te werken? De nieuwe software release biedt dit overzicht in één oogopslag. Hierdoor kunnen uw (minder ervaren) operators eventuele fouten snel herkennen en oplossen. Tijdens de AMB kunt u op de BMO stand in Hal 6 de nieuwe release zelf ervaren. Spreek onze mensen aan voor een 1-op-1 demonstratie.

  Een nieuw hoofdstuk voor onze software:
  Met de nieuwe release wordt een langgekoesterde visie werkelijkheid. In het samenspel tussen robot en gebruiker is nu een omslagpunt bereikt. De nieuwe release draait namelijk de rol van de gebruiker en de rol van robotcel 180 graden om. Hoe dat precies werkt tonen we u in hal 6.

  De gebruiker blijft in control:
  De gebruiker vertelt via de software aan de robot wat die moet doen. Dat verandert niet, want de gebruiker is in control. Wat wel verandert is de controlerende rol. De nieuwe release verplaatst de controlerende rol van de gebruiker naar de software. Hierdoor kan de automatisering nu nog gemakkelijker bediend worden door de minder ervaren gebruikers. Zo kan de (minder ervaren) operator met nóg meer vertrouwen één of zelfs twee CNC machines op de nacht of het weekend voorbereiden. Overtuig uzelf in hal 6.

  Hal 10: Okuma Genos met Iridium HYBRID Frontloader

  Op de stand van onze strategische partner Okuma in hal 10 vindt u de nieuwe Iridium HYBRID Frontloader. Okuma stelt deze flexibele Robotcel voor met live Multi Batch demonstraties op een Okuma Genos M460-5AX freesmachine. Naast haar bewezen verspaningsmachines heeft Okuma met de première van deze BMO robotcel een mooie primeur op haar stand. Zorg dat u de stand van Okuma Europe in hal 10 niet mist.

  Hal 7: Mazak C600 met Platinum 50

  Tijdens EMO 2021 maakte Mazak en BMO hun strategische samenwerking al wereldkundig. Inmiddels worden de voordelen voor klanten steeds duidelijker. Mazak’s nieuwe C600 en CV5-500 bewerkingscentra kunnen voortaan direct vanuit Mazak met een BMO Multi Batch automatisering geleverd worden. Mazak toont op haar stand in hal 7 onder andere een Platinum 50 robotcel aan een Mazak Variaxis C600 freesmachine. Vanzelfsprekend wordt de performance van deze productieve combinatie live gedemonstreerd. Bezoek de stand van Mazak in hal 7.

  Hal 6: BMO’s eigen stand met Iridium HYBRID Sideloader

  De Iridium HYBRID tonen we uiteraard ook in Sideloader uitvoering. Deze vindt u op de eigen BMO stand in Hal 6. Hier tonen we u hoe u Multi Batch Automatisering toepast. Dus meerdere kleine series en enkelstuks onbemand produceren. Met intelligente CNC automatisering kunt u ook grote series opsplitsen in meerdere kleine series. U kunt dan deze kleine series produceren in volgorde van prioriteit (High Mix – High Volume). Spreek ons aan, want het automatiseren van uw (bestaande) CNC machine levert direct extra performance op, zonder dat u extra operators nodig heeft.