Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

Bedrijfsnaam

Maak uw keuze
Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

Nieuwbouw voor BMO Automation en BMO Precision Parts

BMO uit Nederweert heeft op het bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert een kavel gekocht om een nieuw bedrijfspand te bouwen. Het bedrijf, bestaande uit BMO Automation en BMO Precision Parts, is namelijk uit het jasje gegroeid in de huidige panden op hetzelfde bedrijventerrein. Op de nieuwe locatie wordt een geheel nieuw pand ter grootte van circa 4200 m2 neergezet. Het kavel is echter groter en biedt de mogelijkheid om in de toekomst nog verder uit te breiden.

BMO Automation - Nieuwbouw Frank Biemans

Frank Biemans voor het bord waarin de nieuwbouw wordt aangekondigd (afbeelding Nederweert24).

Efficiënter

“Het streven is om in de toekomst onze werkterreinen verder uit te bouwen waarbij we ook meer internationaal willen excelleren. Onze huidige locatie bood ons simpelweg onvoldoende ruimte om deze groei door te maken. Met het nieuwe pand kunnen we ons proces beter inrichten, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”, zegt Frank Biemans, managing director BMO Automation. Het nieuwe hoofdkantoor van BMO wordt niet alleen groter maar ook efficiënter ingericht. Binnen het pand komen grote ruimtes voor zowel de fabriek van BMO Automation alsook de verspanende afdeling van BMO Precision Parts. De fabriek wordt zo ingericht dat de meest moderne productie- en montagetechnieken kunnen worden toegepast die afgestemd zijn op een zo efficiënt mogelijke interne logistiek.

BMO Nieuwbouw

Met het voltallige personeel van BMO werd er geproost op de toekomst.

Experience Center

Het nieuwe onderkomen krijgt bovendien een groot Experience Center waar potentiële klanten uit binnen- en buitenland alle robot automatiseringen en software van BMO kunnen bekijken, testen en ervaren. Maar ook iedereen die langs het pand rijdt, fietst of wandelt kan via de grote glazen voorkant een uitstekende blik werpen op de nieuwste technieken die door het Nederweertse bedrijf worden geproduceerd.

Vacatures

De nieuwbouw is inmiddels aangekondigd met een groot bord langs de doorgaande weg in Nederweert. Op het bord wordt ook aandacht gevraagd voor de openstaande vacatures bij BMO. Frank Biemans hierover; “Wij maken een hoge groei door binnen beide bedrijven en zijn altijd op zoek naar getalenteerde kandidaten die samen met de rest van het fantastische team de stap naar de toekomst willen maken. Wij hopen met de komst van dit hypermoderne pand een aangename en high-tech werkomgeving te kunnen bieden waarin iedereen graag wil komen werken. Mocht je op zoek zijn naar een uitdaging dan kun je kijken op onze website www.werkenbijbmo.nl”

BMO verwacht begin 2019 te starten met de bouw en hoopt met alle medewerkers eind 2019 te kunnen verhuizen naar het nieuwe pand.

Vacatures BMO Bord

Op het grote bord wordt bovendien aandacht gevraagd voor de uitstaande vacatures bij BMO.

 

 

 

Menu