Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  BMO Automation medeoprichter van nieuw initiatief Smart Machining Platform

  BMO Automation is een van de ‘Founding Companies’ van het nieuwe initiatief het Smart Machining Platform

  Het Smart Machining Platform is een nieuw initiatief van in totaal negen bedrijven en tracht een toekomstbeeld te schetsen over hoe de verspanende fabriek er over vijf, tien of twintig jaar uit zal zien. Onderwerpen die onder de aandacht worden gebracht zijn Smart Industry, Industry 4.0, automatisering en 24/7 productie. Het platform is er voor alle verspanende bedrijven die vragen hebben of geïnformeerd willen worden over de toekomst van hun vakgebied. Gedurende meerdere keren per jaar zullen de deelnemers aan het Smart Machining Platform workshops geven en worden er seminars georganiseerd. Maar bovenal zorgt het platform voor het samenbrengen van verspanende bedrijven met vragen over de toekomst van de verspanende industrie.

  BMO Automation heeft samen met de volgende bedrijven het Smart Machining Platform opgericht:

  1. CNC Consult
  2. DMG MORI
  3. Haimer
  4. Schunk
  5. Iscar
  6. Heidenhain
  7. BMO Automation
  8. MKG
  9. Supply Drive

  Lid worden?

  Kijk voor meer informatie op www.smartmachiningplatform.nl. Via de website kunt u zich aanmelden voor het Smart Machining Platform. Lid worden is volledig gratis en u wordt meerdere keren per jaar uitgenodigd voor het bijwonen van workshops en seminars.

  Introductie Smart Machining Platform tijdens METAVAK 2019

  DMG Mori, BMO Automation, Haimer, SCHUNK, CNC-Consult, Iscar, Heidenhain, MKG en Supplydrive presenteren gezamenlijk een compleet productieproces op het demoplein van de METAVAK. Op het plein worden verschillende machines, software en apparatuur in werking gezet om zo het volledige Smart Machining proces te demonstreren.

  Hierbij worden onder andere de volgende zaken ingezet: voorinstelapparatuur van Haimer, een 5-assig bewerkingscentrum DMU50 van DMG Mori, een Platinum 50 Sideloader beladingscel van BMO Automation, ERP-software van MKG en integraties met Supplydrive, software van CNC-Consult en gereedschappen van Iscar en bedrijfsmiddelen van SCHUNK en Heidenhain. Daarnaast geven experts van de negen bedrijven continu uitleg aan de bezoekers over het productieproces. De nadruk op het plein ligt op het overdragen van kennis over verspaning en de verschillende mogelijkheden.

  Meer informatie en registratie METAVAK:

  Bezoek het Smart Machining Platform tijdens de METAVAK van 8 tot 10 oktober 2019 in evenementenhal te Gorinchem. Bestel hier uw gratis ticket eenvoudig en snel met registratiecode 71917582