Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Bedrijfsnaam

  Maak uw keuze
  Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

  Open Sollicitatie

  Geen passende vacature of stage gevonden?

  Wil je wel samen met BMO Automation vorm geven aan vooruitgang?

  Neem dan snel contact op!

  Wie zijn we!

  BMO Automation is een innovatief, dynamische en sterk groeiend bedrijf in Nederweert dat robotsystemen ontwikkelt en produceert voor de metaalverwerkende industrie. Wij zorgen voor de juiste automatiseringsoplossingen voor onze klanten!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch.

  Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in twee productlijnen, Platinum en Titanium. Het diverse aanbod biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we in onze ontwikkeling niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

  Vragen over BMO en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Voor meer informatie over de mogelijkheden van BMO kun je contact opnemen met  Johan Findhammer, manager operations, via 0495-622 437 of Nicole van Boxtel, interim recruiter, bereikbaar op, ook via WhatsApp, 06-37555363 of via de mail op hr@bmo-online.com.

  Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen wij helaas niet garanderen dat je sollicitatie behandeld gaat worden volgens onze normale procedure. Wees bewust dat je mogelijk een vertraagde reactie krijgt op je sollicitatie. Onze excuses voor het ongemak.

  Menu