Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Bedrijfsnaam

  Maak uw keuze
  Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

  BMO Automation wint TechniShow Award

  Technishow Innovations Award 2018 - Nw in de Ned MarktIn een sfeervolle jaarbeurs werd op 7 maart tijdens de avond van de maakindustrie BMO Automation uitgeroepen tot winnaar van de TechniShow Award in de categorie ‘Nieuw in de Nederlandse Markt’. BMO won de Nieuw op de Nederlandse markt Award met de Xenon software. Het jury oordeel hierover: ‘Het is een echt toepasbaar systeem dat ondernemers in het MKB mee kan krijgen in de Smart Industry-gedachte. De verhouding tussen de lage initiële investering ten opzichte van de toegevoegde waarde, heeft er mede voor gezorgd dat de Xenon software van BMO als winnaar van de Nieuw op de Nederlandse markt Award uit de bus kwam.’

  Deze software digitaliseert de werkplaats, ongeacht de besturing op de CNC machine. De data die Xenon verzamelt levert handvatten voor procesoptimalisatie. Dat wordt voor maakbedrijven een essentiële factor in de komende jaren, zegt Frank Biemans van BMO Automation.

  Wilt u kennis maken met deze Award winnende software? Bezoek dan de stand van BMO Automation in hal 10 tijdens de TechniShow voor een uitgebreide demonstratie!

   

  Menu