Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  BMO Automation genomineerd voor TechniShow Innovation Awards 2020

  TechniShow Innovation Award BMO AutomationWe zijn trots dat BMO Automation voor de 3de keer op rij genomineerd is voor een TechniShow Innovation Award!

  Het begon in 2016 toen BMO Automation was genomineerd met de Platinum serie. Een automatiseringsoplossing waarmee enkelstuks en series door elkaar geproduceerd kunnen worden. Dit door het uitwisselen van producten, pallets én spanmiddelen. Een primeur destijds.

  In 2018 was BMO zelfs winnaar van een TechniShow Innovation Award met de baanbrekende Xenon software. Deze software heeft alles te maken met Smart Industry 4.0: de meest uiteenlopende data van de CNC-machines binnen een verspanende fabriek worden verzameld en gekoppeld.

  Dit jaar zijn we genomineerd met de Smart Centric E-Clamp. Deze intelligente centrische, automatisch instelbare machineklem is ontwikkeld voor het klemmen van meerdere productformaten in één continu proces. De SCE verlaagt de drempel tot automatiseren en maakt ‘high mix-high volume’ belading bereikbaar.

  Wilt u meer weten over onze nieuwste innovatie? Bezoek dan de stand van BMO Automation in hal 10 tijdens de TechniShow van 17 t/m 20 maart 2020.

  Menu