Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

Bedrijfsnaam

Maak uw keuze
Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

Open Sollicitatie

Geen passende vacature of stage gevonden?

Wil je wel samen met BMO Automation vorm geven aan vooruitgang?

Neem dan snel contact op!

Wie zijn we!

BMO Automation is een innovatief, dynamische en sterk groeiend bedrijf in Nederweert dat robotsystemen ontwikkelt en produceert voor de metaalverwerkende industrie. Wij zorgen voor de juiste automatiseringsoplossingen voor onze klanten!

Wij zijn een jong team  van enthousiaste collega’s, echte techneuten. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel  en organiseren we regelmatig activiteiten.

Onze producten zijn verdeeld in twee productlijnen, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Vragen over BMO en solliciteren!

Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
We gaan je sollicitatie bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van BMO kun je contact opnemen met  Frank Biemans, via 0495-622 437 of Nicole van Boxtel, interim recruiter, bereikbaar op, ook via WhatsApp, 06-37555363.

Menu