BMO Platinum 50 - DMG Mori DMC 1450 V

BMO Automation heeft haar BMO Platinum 50 Sideloader geïntegreerd met deze DMG Mori DMC 1450 V. Deze samenwerking biedt een compacte en gesloten robotautomatisering met aanzienlijke capaciteit voor het automatisch beladen van uitgangsmateriaal of halffabricaten.

De Platinum Sideloader maakt volcontinue productie van series en enkele stuks mogelijk, waarbij standaard productbelading kan worden uitgebreid met een palletbeladingsmodule. Hierdoor kan de robot verschillende productformaten in de CNC-machine plaatsen, waardoor onbemande bewerking van meerdere productseries mogelijk is. Deze geïntegreerde oplossing, met de Platinum Sideloader en DMG MORI DMC 1450 V, excelleert in High Mix – High Volume toepassingen.

Met een indrukwekkende Y-as verplaatsing van 700 mm voor grote werkstukken biedt de DMC 1450 V-serie stabiliteit en veelzijdigheid. De high-speed spindle en krachtige spindle van de DMG MORI machine, gecombineerd met de geavanceerde automatisering van de Platinum Sideloader, zorgen voor efficiënte en nauwkeurige bewerkingen over een breed scala aan toepassingen. De integratie van deze machines verhoogt de productiviteit en kwaliteit in het productieproces.

6.000 Spindeluren per jaar