Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  BMO presenteert
  game changers!

  Let’s Change the Game of Machining!

  Countdown tot de Technishow
  2024/03/12 09:00:00

  Game Changers live op de Technishow

  INFINITY Platform

  Next Generation CNC Factory Automation Platform

  Met het INFINITY Platform biedt BMO de modulaire bouwstenen waarmee verspaners vandaag kunnen bouwen aan de autonome fabriek van morgen. De autonome fabriek bestaat in de verspaning nu nog niet. En niet veel bedrijven zullen ooit deze stap in één keer kunnen zetten. De autonome fabriek is daarom geen project maar een continu proces waar je stap voor stap naartoe werkt. Daarom is het des te belangrijker dat de investeringen die een bedrijf vandaag in automatisering doet, overmorgen nog steeds modulair inzetbaar zijn in de autonome fabriek. Precies dát is de essentie van het INFINITY Platform.

  OPTIVICE

  Optivice set-up time to zero

  Hoeveel machineklemmen heeft u in uw verspanend systeem? En hoeveel tijd kost het uw operators om al die klemmen voor elke kleine serie opnieuw in te stellen? En wat is de kans dat dit een keer per ongeluk mis gaat? Wat als u alle verschillende series het hele weekend lang op één en dezelfde machineklem kon frezen? En wat als die machineklem zich automatisch zou aanpassen aan de dimensies van uw product? Dan hoeft uw operator geen overzicht meer te houden over alle verschillende klemmen. Dan krijgt uw operator meer ruimte in zijn dag én in zijn hoofd om waarde toe te voegen aan uw verspaningsproces.

  Future-Factory-Plan: Samen met BMO de diepte in

  Ook nieuw bij BMO is het Future-Factory-Plan. “Veel bedrijven weten precies waar ze naartoe willen. Dat is voor elk bedrijf anders. Bijvoorbeeld groeien in productoutput met hetzelfde aantal mensen. Of kwaliteit verhogen. Of uitbreiden met een klantsegment dat andere eisen stelt aan product en dienst. Met de Future-Factory-Plan helpen we bedrijven bij hun doelen te komen. Vaak weten ze niet waar te beginnen: Zijn mijn mensen al zover, heb ik mijn processen op orde en wat zijn mijn eerste stappen in digitalisering? Dat zijn de vragen waar veel verspanende bedrijven mee rondlopen.” Tijdens een laagdrempelig traject van een aantal weken worden verspaners met een gestandaardiseerde aanpak aan de hand genomen op hun reis naar de autonome verspanende fabriek. In deze reis is het nodig om niet alleen stil te staan bij hard- en software, maar vooral de diepte in te gaan, met het oog voor mensen, processen en data.

  Biemans: “We brengen de huidige processen en het verbeterpotentieel van de klant duidelijk aan het licht. Alles met een gestandaardiseerde benadering. Dus vooraf duidelijkheid over de resultaten en kosten en geen uurtje factuurtje. Het resultaat is een plan van de toekomstige fabriek, uniek en afgestemd op de situatie van de klant. En een duidelijke route hoe hier te komen. Ook in de uitvoering kan BMO uiteraard ondersteuning blijven bieden. Daarmee blijft het dus niet bij een plan alleen.” Zo maakt BMO de kennis uit haar eigen verspanerij beschikbaar voor iedereen. Zodat alle verspaners in hun eigen tempo kunnen bouwen aan hun eigen verspanende fabriek van de toekomst. “We nodigen verspanende bedrijvendaarom uit om tijdens de Technishow kennis te komen maken met deze unieke aanpak. En om te komen sparren over de synergie tussen mens, proces en machine. Op de BMO stand kan men specifieke vraagstukken voorleggen aan onze specialisten.”

  Wilt u nu al meer weten over het Future-Factory-Plan? Neem dan contact op met BMO.