Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

Bedrijfsnaam

Maak uw keuze
Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

BMO Automation bezoeken op de TechniShow 2020?

Bezoek BMO Automation tijdens de TechniShow 2020 in Utrecht

Vanaf dinsdag 1 t/m vrijdag 4 September 2020 kunt u de nieuwste innovaties in automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC-draai- en freesbanken van BMO Automation ontdekken op de Technishow in Utrecht. De automatiseringen van BMO Automation zijn te vinden op maar liefst drie verschillende stands.

  1. Graag nodigen wij u uit op onze eigen stand in hal 10 nummer A.010 om onze nominatie voor de Technishow Innovation Award: de Smart Centric E-lamp te komen bezichtigen. Deze zal te bewonderen zijn op een Titanium 50 waarop volcontinu demonstraties worden gegeven. Tevens staat een Platinum Frontloader op de stand waarmee draaibanken kunnen worden geautomatiseerd.
  2. Daarnaast is BMO Automation aanwezig op stand A.113 in hal 12 samen met onze partner Dormac. Hier laten we onze Platinum 50 Sideloader zien die is gekoppeld aan een Doosan DVF 5000. De Sideloader blinkt uit in het beladen van producten en pallets, de perfecte combinatie voor High Mix – High Volume.
  3. Bovendien zijn we samen met onze partners van het SMART Machining Platform te vinden in hal 12 op stand D.010. Het SMART Machining Platform is bedoeld om kennis te delen tussen productiebedrijven en fabrieken om deze SMART te maken. Samen met onze partners laten we zien hoe een geïntegreerde industrie 4.0-oplossing eruit ziet met onze Platinum 50 Sideloader. Uw bedrijf kan gratis lid worden van het platform en uitgenodigd worden voor aanvullende workshops en seminars.

Zien wij u op een van de drie stands? Registreer dan gratis via onderstaande link. Tot dan!

Productoverzicht BMO Automation
Logo BMO Automation

Hal 10

Stand A.010

Dormac CNC Solutions

Hal 12

Stand A.113

Smart Machining Platform BMO

Hal 12

Stand D.010

Als u kiest voor een automatiseringsoplossing van BMO Automation dan wordt u niet alleen onze klant maar dan wordt BMO Automation ook uw partner in productiviteit. BMO Automation is uw partner die niet alleen de verspanende industrie in al zijn facetten kent maar die ook continu met u meedenkt om de voor u meest geschikte oplossing aan te bieden.

Samen streven we ernaar om meer output uit uw huidige machines te halen en kortere doorlooptijden te realiseren. Met onze op maat gemaakte oplossingen haalt u meer rendement uit uw machinepark.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over al onze mogelijkheden. BMO Automation heeft al vele bedrijven geholpen met hun zoektocht naar een oplossing. U kunt profiteren van al onze opgedane kennis en ervaring. Zelf komen we ook uit de maakindustrie en putten daarnaast uit de ervaring van onze gedreven en enthousiaste specialisten.

BMO Automation helpt uw wens om te zetten in een perfect passende automatiseringsoplossing. Uiteraard houden we rekening met alle factoren die hierbij van belang zijn. Innovatie, partnerschap, kwaliteit en expertise zijn hierbij belangrijke kernwaarden.

Partner in productiviteit

Menu