Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Technical Support Medewerker

  Je hebt een passie voor service en techniek!

  Je gaat samen met je team voor het beste resultaat!

  Je bent klantgericht!

  BMO Automation is op zoek naar een Technical Support Medewerker.

  Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Technical Support Medewerker (FT), die met zijn of haar kennis en klantgerichtheid mee gaat bouwen aan de toekomst van BMO.

  Wat ga je nou eigenlijk doen?

  Je ben het eerste aanspreekpunt voor klanten bij (telefonische) vragen of problemen over de service en dienstverlening van BMO. Hiernaast ben je ook het eerste aanspreekpunt voor onze Field Service Engineers en klanten bij (telefonische) vragen of problemen met de robotopstelling. Een belangrijk aspect van je functie is het verlenen van support richting klanten door middel van onder andere ons ticketsysteem.

  Je draagt bij aan de procesoptimalisatie op het gebied van installatie, service en onderhoud. Tot slot stel jij prioriteiten in de klantmeldingen en bepaal jij daaropvolgende acties waarbij een juiste en tijdige communicatie van groot belang is.

  Jouw profiel!
  • Een afgeronde mbo opleiding met affiniteit voor techniek
  • Klant- en servicegericht
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Enthousiast en leergierig
  Ons aanbod!
  • Geld
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf
  • Jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Zelfstandigheid
  • Ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden
  • Goede werksfeer
  • Werken in een moderne en innovatieve werkomgeving
  • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek
  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  BMO Automation is een innovatief, dynamisch en sterk groeiend bedrijf in Nederweert dat gebruiksvriendelijke, innovatieve automatiseringsoplossingen ontwikkelt en produceert voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zorgen al  meer dan 10 jaar voor de juiste automatiseringsoplossingen voor onze klanten!

  Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we in onze ontwikkeling niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Roel Verheijen, bereikbaar op + 31 495-622 437.

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!

  Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature.

   

  BMO Team 3