Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Technical Support Medewerker

  • Werk jij graag met “de techniek van de toekomst”?
  • Zoek je een mooie, moderne werkomgeving, saamhorigheidsgevoel en een betrokken team?
  • Binnen een gezonde en professionele organisatie, waar iedereen werkt aan een gezamenlijk doel?


  “Iedere dag is weer een verrassing!”

  Als Medewerker Technical Support ondersteun je op afstand onze monteurs buitendienst en onze opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. We werken met behulp van een ticketsysteem voor elk soort vraag of klacht. Daarnaast werken we sinds kort met een bereikbaarheidsdienst tussen 7 uur ’s ochtends en 18 uur ‘s avonds. Dat betekent dat we met verschoven diensten werken waarbij je start om 7 uur of 9 uur ’s ochtends en dan 8 uren draait.

  Het leuke aan deze functie is dat je nooit weet wie er die dag gaat bellen, wat voor uitdagingen dat gaat brengen en wat voor effect het heeft op de planning. Wat is er precies aan de hand? Wat moeten we er aan gaan doen? Het is daarom belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, snel kunt schakelen, stressbestendig bent en de juiste prioriteiten weet te stellen. Je schakelt veelvuldig met je collega’s van bijvoorbeeld de binnendienst en logistiek en rapporteert direct aan je Service Manager.

  Samen met je collega’s neem je de vragen of klachten in behandeling. Je logt zo nodig op afstand in op het systeem om te achterhalen wat het probleem is. Je handelt de administratie af, bestelt  benodigde onderdelen, doet de werkvoorbereiding en verwerkt alles nauwkeurig in ons ERP-systeem.

  Veel van onze documentatie is in het Engels en veel van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Ondanks dat veel van onze opdrachtgevers Engels spreken, geven wij er de voorkeur aan om met hen in hun eigen taal te communiceren. Spreek je geen Duits? Dan bieden we jou de mogelijkheid om het te leren.

  Kortom: vind je het leuk om je technische kennis toe te passen? Heb je een vlotte babbel, ben je een servicegerichte aanpakker, kun je snel schakelen en vind je de onvoorspelbaarheid leuk? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Ons pand in Nederweert is gloednieuw en een van de modernste van de regio; schoon, veilig, licht, makkelijk te bereiken en vooral erg mooi!

  Omdat we een innovatief bedrijf zijn, wordt meedenken over wat er beter kan, erg op prijs gesteld. We vinden het belangrijk dat je meegroeit met onze nieuwe technieken, oplossingen en doelstellingen, dus aan persoonlijke ontwikkeling is bij BMO geen gebrek!

  “Het is belangrijk om plezier te hebben”

  En ook dat hebben we bij BMO goed geregeld! We zorgen voor gratis vers fruit, lunchen samen in onze gezellige kantine of zitten lekker buiten. Iedere week is er een gezellige vrijdagmiddagborrel en het hele jaar door worden leuke activiteiten georganiseerd. We beschikken over een inpandige fitnessruimte en je kunt meedoen met de wekelijkse training van een professionele trainer. Er zijn nette kleedruimtes met douche… En onze feestavonden zijn werkelijk waar legendarisch!

  Wat vragen wij?

  • Een afgeronde mbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde; Electrotechniek of Mechatronica;
  • Je bent technisch sterk en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in de robotica;
  • Organiseren is je tweede natuur! Je bent analytisch, weet prioriteiten te stellen en bent communicatief sterk;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Spreek je geen Duits? Dan bieden we jou de mogelijkheid dit te leren;
  • Je bent een echte teamplayer, dienstverlenend ingesteld en pakt problemen graag direct aan.

  Wat bieden we jou?

  • Een goed salaris! Afhankelijk van je leeftijd en werkervaring word je ingeschaald tussen €2835,- en € 4227,- bruto per maand;
  • Telefoon en laptop van de zaak;
  • Jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een leuk team, met een gezonde mix van jonge en oudere collega’s;
  • Veel zelfstandigheid;
  • BMO Automation is een gezond en sterk groeiend bedrijf, dus aan ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden geen gebrek!
  • Een fijne werksfeer en veel ruimte voor plezier!
  • Werken in een schone, moderne, veilige en innovatieve werkomgeving;
  • Maar liefst 38 vakantiedagen; als je belooft dat je terugkomt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek. 

  Even voorstellen:

  BMO Automation is in 2008 opgericht met de gedachte dat de belading van CNC draai- en freesbanken voor de staal-, aluminium- en kunststofindustrie effectiever kon. De pro-loader wordt in dat jaar ontwikkeld en is meteen een groot succes!

  Anno 2023 biedt BMO Automation 3 hypermoderne productlijnen aan, en de vierde, nog modernere Robotcel wordt komende maanden op de markt geïntroduceerd. En daar zijn we super trots op!

  BMO is dé innovatieve trendsetter in de markt van CNC verspaning en bouwt dagelijks aan de Techniek van morgen.

  Onze cultuur

  Benieuwd of je wel past binnen het team van BMO? Check dan onze cultuurwaarden: https://www.bmoautomation.nl/vacatures-bmo/#cultuurwaarden 

  Enthousiast?

  Dan ontvangen we graag je CV! Deze kun je sturen naar HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd?

  Dat is geweldig! Bedankt! We gaan je sollicitatie bekijken en zullen spoedig contact met je opnemen.

  Heb je nog vragen of opmerkingen?

  • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Roel Verheijen, bereikbaar via tel: + 31(0) 495-622 437.
  • Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met onze recruiter Marcel Ruwers: Tel +31(0) 6121 797 05 / email: marcel.ruwers@bmoautomation.nl. 

  Of check even onze website www.bmoautomation.nl voor meer informatie en onze openstaande vacatures. 

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel, maar heb je veel gevoel voor techniek? Neem dan toch eens contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan!

   

  Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature.

   

   

  BMO Team 3