Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Teamlead Internal Sales

  Bij BMO Automation hebben we een duidelijke missie: het creëren van een efficiënte toekomst, zodat mensen kunnen focussen op wat echt belangrijk is. Onze state-of-the-art automatiseringsoplossingen maken het mogelijk om CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie optimaal te beladen en zo tijd en kosten te besparen. Door voortdurend te blijven innoveren en investeren in onze R&D afdeling, blijven we de beste oplossingen bieden aan onze klanten. Zo dragen wij bij aan het realiseren van een wereld waarin mens en machine elkaar versterken en waarin mensen zich kunnen richten op wat er écht toe doet.

   

  Functie inhoud

  Als Teamlead inside sales ben jij samen met je collega hét aanspreekpunt voor onze (internationale) distributeurs, klanten en verkoop buitendienst. Jij beantwoordt niet alleen alle technische en verkoop gerelateerde vragen, maar zorgt er ook voor dat onze interne afdelingen op de hoogte zijn en dus werk je intensief samen met de afdeling Engineering.

  Daarbij heb jij alle vrijheid om aan de groeiende (interne) sales organisatie te bouwen en kijk je met operations hoe de processen telkens weer geoptimaliseerd kunnen worden. Ook het implementeren van nieuwe software tools of een nieuw proces binnen de sales behoort tot jou verantwoordelijkheden. Alles met een gezamenlijk doel, het bieden van de beste producten, services en beleving aan onze klanten.

   

  Tot je taken behoort ook het ondersteunen van je collega’s bij het calculeren en uitwerken van offertes voor zowel onze klanten als (internationale) distributeurs. Ook zorg je voor een goede follow- up, belt offertes na, maar informeert ook onze klanten over eventuele wijzigingen en de voortgang van hun order. Je bewaakt levertijden en verstrekt tijdig de juiste informatie aan onze klanten en aan je collega’s. Je zorgt niet alleen voor een correcte afhandeling van de orders, maar kijkt ook waar je extra toegevoegde waarde kunt leveren.

   

  Je geeft het beste advies aan onze klanten en distributeurs!

  Je zorgt dat ons verkoopproces op rolletjes loopt!

  Je pakt makkelijk de telefoon en zorgt dat het geregeld wordt!

   

  Jouw profiel!

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur in een technische, bedrijfskundige of commerciële richting.
  • Enkele jaren commerciële ervaring binnen een technische omgeving is noodzakelijk.
  • Communicatief en administratief sterk.
  • Zelfstandig en pro- actief.
  • Enthousiast en ambitieus.
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

   

  Ons aanbod!

  • Persoonlijke groei.
  • Uitdagende en innovatieve projecten die er écht toe doen.
  • De mogelijkheid om echt het verschil te maken en impact te hebben op de groei en inrichting van onze organisatie.
  • Een gezonde dosis flexibiliteit in jouw werkweek.
  • Wordt een meester in ontspanning met 25 vakantiedagen en 13 vrij in te plannen ADV dagen.
  • Reiskosten vergoeding.
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf.
  • Ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden.
  • Goede werksfeer.
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek.

   

  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van bevlogen collega’s die met plezier het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch!

   

  Daarnaast hebben we een HR programma met drie pijlers.

  • Development: Bij ons krijg je niet alleen de kans om te groeien als professional, maar ook als persoon. We bieden een scala aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf. Denk aan trainingen en opleidingen, maar ook aan een cultuur waarin feedback geven en ontvangen de normaalste zaak van de wereld is. Bij ons leer je niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook hoe je kunt groeien als mens.
  • Vitality: Bij ons houden we niet alleen onze bedrijfsresultaten gezond, maar ook onze medewerkers! We hebben een eigen inpandige fitnessruimte, compleet met een personal trainer die ons elke week traint en zorgt dat we in topvorm blijven. En als kers op de taart hebben we altijd vers fruit op de zaak om onze energie op peil te houden!
  • Happiness, Bij ons staat geluk centraal! Zo meten we maandelijks jouw happiness level en vieren we natuurlijk uitbundig als we samen onze doelen hebben bereikt. En met ons HR platform houd je jouw prestaties nauwlettend in de gaten en zorgen we dat jij als medewerker in het middelpunt van de aandacht staat. Bij ons is happy zijn dus niet alleen een mindset, maar een way of life!

   

  Onze kernwaarden zijn de bouwstenen van onze BMO-familie! Als jij net zo bevlogen bent als wij, integer handelt, plezier hebt in wat je doet en graag samenwerkt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Klinkt als jouw ideale match? Join the BMO crew!

   

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

   

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Frank Biemans bereikbaar op +31 495 622 437

   

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Wie weet maakt jouw bevlogenheid binnenkort een proefvlucht!