Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Bedrijfsnaam

  Maak uw keuze
  Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

  C# Software Engineer

  Vacature C# Software EngineerJij bouwt samen met je collega’s aan een nieuw platform voor onze robotcellen!

  Jij blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends in software ontwikkeling, zodat je deze direct in de praktijk kunt toepassen!

  Naast het ontwikkelen, draag je ook verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen van gebruikers naar concrete software-oplossingen.

  BMO Automation is op zoek naar een C# Software Engineer

  Vanwege de aanhoudende groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een C# Software Engineer met ervaring!

  Wat ga je nou eigenlijk doen?

  Smart Solution BMOJij gaat in een jong, informeel maar ambitieus team meewerken aan de ontwikkeling van onze eigen robot- en monitoringssoftware. Hierbij bouw je aan een nieuw platform waarbij waarschijnlijk gebruik gemaakt wordt van HTML en CSS. Daarnaast ben je ook betrokken bij de doorontwikkeling van de huidige software. Je werkt aan de Userinterface, interfaces tussen de machines, SQL Server databases en nog véél meer. Je werkzaamheden bestaan niet alleen uit het bouwen van de software, maar ook uit het ontwerpen en door ontwikkelen. Hierbij denk je zowel technisch als functioneel mee om tot de beste oplossing te komen

  Wij staan bekend om onze innovatieve aanpak en willen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij werken met de nieuwste technieken zoals .NET Core. Verder wordt er gewerkt met Azure DevOps, GIT, Build Pipelines en Release Pipelines.

  Het software team waarin je komt te werken is nu nog klein maar gaat op korte termijn sterk groeien. Jij gaat direct al een belangrijke rol innemen en kunt een snelle groei doormaken. Middels meervoudige scrum sessies wordt kennis met elkaar gedeeld en bovendien krijg je veel ruimte om je kennis up-to-date te houden met cursussen en workshops.

  Jouw profiel!
  • Afgeronde hbo- opleiding in de richting van Software Engineering
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als developer
  • Ervaring met programmeren in C#, HTML, CSS en Javascript
  • Ervaring met het .NET Framework en/of . NET Core
  • Source Control (bij voorkeur TFS of Azure DevOps)
  • Je begrijpt XSD/XML
  • Kennis van Microsoft SQL Server 2016+
  • Web API en JSON
  • Je bent gezellig in de omgang, zelfstandig en werkt gestructureerd
  • Je bent niet bang om een complex vraagstuk op te lossen
  Ons aanbod!
  • Fulltime positie, maar minder uren is bespreekbaar
  • Flexibele werktijden
  • Geld!
  • Veel vrijheid in je werkzaamheden
  • Leuke enthousiaste collega’s binnen een zeer sterk groeiend bedrijf
  • Ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden
  • Goede werksfeer
  • Werken in een moderne en innovatieve omgeving
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek
  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  Bij BMO Automation in Nederweert produceren we gebruiksvriendelijke en innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en zorgen al 15 jaar ervoor dat onze klanten een hogere productiviteit en rendement uit hun machinepark behalen. Sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse markt en momenteel bezig met een aanzienlijke groei in Europa. Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven.

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en een korte motivatie via HR@bmo-online.com

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Managing Director Frank Biemans, via 0495-622 437 of Nicole van Boxtel, interim recruiter, bereikbaar op, ook via WhatsApp, 06-37555363.

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen? Voldoe jij misschien niet helemaal aan het profiel? Maar heb je wel veel gevoel voor Software ontwikkeling? Neem dan toch gewoon contact met ons op! Je weet maar nooit!

  Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature.

   

  BMO Team 3

  Menu