Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Bedrijfsnaam

  Maak uw keuze
  Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

  BMO Intelligent Control System

  Ook zonder robotkennis zijn onze systemen eenvoudig te bedienen, dankzij de zeer gebruiksvriendelijke grafische user interface

  BMO Automation software

  De software van BMO Automation maakt het overbodig om de teach pendant van de robot te gebruiken. De software fungeert op een panel-pc met touchscreen, en maakt het zo eenvoudig om de robot binnen 1 minuut om te stellen. Niet alleen het instellen maar ook het monitoren van het proces is een groot voordeel van de software. Resterende tijden, cyclustijden en bewerkte producten worden gecalculeerd en kunnen ook remote opgevraagd worden. “Multi-machine control” is mogelijk tot een oneindig aantal machines.

  Jobmanager

  De jobmanager werkt volledig onder windows en is vanuit elke pc te benaderen in het netwerk. De jobmanager is flexibele software om verschillende producten te kunnen beladen voor zowel pallets als producten. Deze geheel nieuwe software maakt het mogelijk om in een dialoog de robot te programmeren. Grippers, opspanningen, machines etc kunnen d.m.v. dropdown menu’s eenvoudig gekozen worden bij het aanmaken van een job. Er kunnen pallets gekozen worden met opspanningen, of producten uit de lades of een combinatie hiervan. Robotkennis is hierbij absoluut niet nodig. Jobmanager kan met een oneindig aantal machines gecombineerd worden en dit is ook in 1 oogopslag te monitoren.

  Menu