Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Bedrijfsnaam

  Maak uw keuze
  Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

  Sales Engineer Noord- & Midden- Nederland

  Je hebt een passie voor techniek en in het bijzonder robotsystemen en verspaning!

  Je beschikt over inlevingsvermogen en hebt een gunfactor!

  Je zorgt ervoor dat de klant meer dan tevreden is! 

  BMO Automation is op zoek naar een Sales Engineer voor de regio Noord- & Midden- Nederland

  Voor de regio Noord- & Midden- Nederland zijn wij op zoek naar een  pro- actieve Sales Engineer met een flinke dosis gedrevenheid die BMO Automation verder op de kaart zet.

  Wat ga je nou eigenlijk doen?

  In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande en nieuwe klanten in de regio Noord- & Midden- Nederland. In een klantgesprek inventariseer je de behoefte waarna je deze uitwerkt in een commercieel en technisch voorstel.  Je adviseert hierbij klanten over de toepassing van onze robotsystemen binnen de verspanende industrie.  Je gesprekspartners zijn productieleiders maar ook directieleden binnen de metaalsector.

  Om deze rol goed uit te voeren werk je aan de hand van een  salesplan. Daarnaast ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en bezoek je relevante beurzen.

  Je werkt vanuit huis en bezoekt meerdere dagen in de week klanten. Voor overleg kom je 2- wekelijks naar ons kantoor in Nederweert.

  Jouw profiel!
  • Een afgeronde  MBO-/HBO- opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Tenminste 5 jaar ervaring in de verkoop binnen de (verspanende) industrie
  • Commerciële Techneut in hart en nieren met een grote interesse in robotsystemen en verspaning
  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en initiatiefrijk
  • Je bent enthousiast en weet precies hoe je een deal moet sluiten
  • Flexibel
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent woonachtig in de regio Midden- of Noord- Nederland (Utrecht/ Apeldoorn/ Zwolle)
  • Rijbewijs B
  Ons aanbod!
  • Uitdagende en innovatieve internationale projecten
  • Geld, telefoon, laptop en auto van de zaak
  • Jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf
  • Zelfstandigheid
  • Ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden
  • Goede werksfeer
  • Werken in een moderne en innovatieve werkomgeving
  • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek
  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  Bij BMO Automation in Nederweert produceren we gebruiksvriendelijke en innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en zorgen al 15 jaar ervoor dat onze klanten een hogere productiviteit en rendement uit hun machinepark behalen. Sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse markt en momenteel bezig met een aanzienlijke groei in Europa. Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven.

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Frank Biemans op 0495-622 437 of met Nicole van Boxtel, Interim Recruiter, bereikbaar op, ook via WhatsApp, +31 6-37555363.

  Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen wij helaas niet garanderen dat je sollicitatie behandeld gaat worden volgens onze normale procedure. Wees bewust dat je mogelijk een vertraagde reactie krijgt op je sollicitatie. Onze excuses voor het ongemak.

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!

  Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature. 

  Menu