Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Bedrijfsnaam

  Maak uw keuze
  Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

  Sales Engineer binnendienst

  Je geeft het beste advies aan onze klanten!

  Je zorgt dat ons verkoopproces op robots loopt!

  Je pakt makkelijk de telefoon en zorgt dat het geregeld wordt!

  BMO Automation is op zoek naar een Sales Engineer Binnendienst

  Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Sales Engineer binnendienst (FT), die op enthousiaste wijze onze commerciële backoffice verder professionaliseert.

  Wat ga je nou eigenlijk doen?

  Als Sales Engineer binnendienst ben je allereerst hét aanspreekpunt voor onze internationale distributeurs. Daarnaast beantwoordt je ook  technische en verkoop- gerelateerde vragen van bestaande en nieuwe klanten. En zorg jij er ook voor dat collega’s intern op de hoogte zijn en werk je dus intensief samen met Engineering en Operations. Dit alles met een gezamenlijk doel, het bieden van de beste automatiseringsoplossing en service aan onze klanten.

  Tot je taken behoort ook het ondersteunen van je collega’s bij het calculeren en uitwerken van offertes voor zowel onze klanten als (internationale) distribiteurs. Ook zorg je voor een goede follow- up, belt offertes na, maar informeert ook onze klanten over eventuele wijzigingen en de voortgang van hun order.  Je bewaakt levertijden en verstrekt tijdig de juiste informatie aan onze klanten en aan je collega’s. Je zorgt niet alleen voor een correcte afhandeling van de verkooporders, maar kijkt ook waar je extra toegevoegde waarde kunt leveren.

  Geen dag is hetzelfde in onze organisatie! Je levert dan ook continu een bijdrage aan het meedenken en verbeteren van onze dienstverlening:

  • Je werkt mee aan mooie, innovatieve projecten binnen een sterk groeiende organisatie. Samen blijven we onze producten ontwikkelen en verbeteren.
  • Je maakt deel uit van een hecht team, maar werkt ook lekker zelfstandig.
  • Je bent de echte spin in het web, de verbinder pur sang.
  Jouw profiel!
  • Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een technische of commerciële richting
  • Enkele jaren commerciële ervaring binnen een technische omgeving is noodzakelijk
  • Communicatief en administratief sterk
  • Zelfstandig en pro- actief
  • Enthousiast en ambitieus
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
  Ons aanbod!
  • Uitdagende en innovatieve projecten
  • Geld!
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf
  • Zelfstandigheid
  • Ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden
  • Goede werksfeer
  • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek
  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  Bij BMO Automation in Nederweert produceren we gebruiksvriendelijke en innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en zorgen al 15 jaar ervoor dat onze klanten een hogere productiviteit en rendement uit hun machinepark behalen. Sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse markt en momenteel bezig met een aanzienlijke groei in Europa. Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven.

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nicole van Boxtel, interim recruiter, bereikbaar op 06-37555363 (ook via Whatsapp).

  Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen we helaas niet garanderen dat je sollicitatie behandeld gaat worden volgens onze normale procedure. Wees bewust dat je mogelijk een vertraagde reactie krijgt op je sollicitatie.

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!

  Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature. 

  Menu