Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Quality Test Engineer

  Je bent een echte aanpakker!

  Je bent accuraat! 

  Je bent nauwkeurig en zelfstandig!

  BMO Automation is op zoek naar een Quality test engineer.

  Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een medewerker die het controleren, programmeren en testen van onze robotcellen en bijbehorende accessoires aanspreekt.

  Wat ga je nou eigenlijk doen?

  In deze rol regel je onze robotcellen in en voer je opleveringscontroles uit voor ze bij de klant geïnstalleerd worden. Daarnaast bewaak je de kwaliteitseisen en testprotocollen en stel je deze, indien nodig, bij. Tot slot draag je de eindrapportage met bevindingen over aan de Foreman Production en de afdeling Service.

  In de functie van Quality test engineer is het jouw verantwoordelijkheid om afwijkingen en dreigende procesverstoringen de signaleren en te melden. Dit doe je onder andere door controlerapporten en documentatie op te stellen ten behoeve van de organisatie en klant/relatie.

  Jouw profiel!
  • Een afgeronde MBO- opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek (bijvoorbeeld Mechatronica)
  • Zelfstandig, nauwkeurig en kwaliteitsgericht
  • Je bent een gedreven teamspeler met hands-on mentaliteit
  • Betrokken, enthousiast en leergierig
  Ons aanbod!
  • Geld!
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf
  • Zelfstandigheid
  • Ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden
  • Goede werksfeer
  • Werken in een moderne en innovatieve werkomgeving
  • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek
  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  BMO Automation is een innovatief, dynamisch en sterk groeiend bedrijf in Nederweert dat gebruiksvriendelijke, innovatieve automatiseringsoplossingen ontwikkelt en produceert voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zorgen al  meer dan 10 jaar voor de juiste automatiseringsoplossingen voor onze klanten!

  Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we in onze ontwikkeling niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met  Roel Verheijen, Manager Operations, via +31 (0)6- 53334979.

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!