Open House Mazak Leuven 2018

Net als in vele voorgaande jaren zal BMO Automation ook dit jaar weer deelnemen aan de Open House van Mazak in Leuven. Komt u ook?

Wat kunt u verwachten?

Naast de presentatie van vele machines van Mazak zal BMO Automation de uitblinker laten zien in pallet en product belading. Een Platinum 50 zal gekoppeld worden aan een Mazak Variaxis J600 die is voorzien van een groot gereedschapsmagazijn. De Platinum 50 zorgt ervoor dat u de optimale capaciteit uit uw Mazak CNC machine haalt. 24/7 productie behoort tot de mogelijkheden waarbij u een aanzienlijk aantal spindeluren uit uw machine haalt.

Hoeveel precies? Dat berekenen onze sales engineers graag met u op de Open House van Mazak.

BMO Platinum 50 en Mazak Variaxis J600

De Platinum 50 maakt het mogelijk om meerdere verschillende series van producten door elkaar heen te automatiseren zonder tussenkomst van een operator. Door de 16 palletposities kunnen er meerdere spanmiddelen door de robot in de machine geplaatst worden zodat er onbemand meerdere productformaten door de Mazak Variaxis J600 kunnen worden bewerkt. De voordelen van de automatisering komen het beste tot hun recht bij het automatiseren van vele kleine productseries. De functionaliteit programma nummer selectie maakt het mogelijk om verschillende jobs achter elkaar af te handelen.

‘De perfecte combinatie voor High mix – Low volume’

 

BMO Automation Platinum 50 and Mazak J600

Inschrijven kan via onderstaande link

https://www.mazakeu.be/openhouseleuven-2018/

Locatie

Yamazaki Mazak Europe
Grauwmeer 7
3001 Leuven (België)

BMO Automation Mazak Open House

Menu