BMO Automation en Hurco Companies Inc. gaan Preferred Partnership aan

Het Hurco/BMO Automation partnership is bedoeld om klanten een beproefde automatiseringsoplossing te bieden. Een robot-machine combinatie die minimale integratie vereist en per direct de productiviteit zonder onderbrekingen kan verhogen.

“Onze klanten vertellen ons dat het vinden van gekwalificeerde operators de primaire belemmering vormt voor de groei van hun bedrijf”. Zegt Paul Gray, vicepresident R&D en productontwikkeling bij Hurco. “Het aangaan van dit partnerschap met BMO Automation is een manier waarop we onze klanten helpen bij het identificeren van zinvolle technologieën en automatiseringspakketten. Hiermee bieden wij een oplossing voor de problemen waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd.“

BMO Automation, gevestigd in Nederland, richt zich op ‘High-Mix / High-Volume’ productie om fabrikanten te helpen omgaan met de vaardigheidskloof en het tekort aan arbeidskrachten. Bovendien kan hierdoor de productiviteit van de CNC-machines van Hurco worden verhoogd.

“We zijn verheugd om samen te werken met Hurco om hun klanten automatisering te bieden. De ingenieurs van BMO Automation werkten intensief samen met het Hurco-engineeringteam om ervoor te zorgen dat klanten een naadloze integratie met de interactieve bediening van de robot en de CNC-machine ervaren. Ons doel is ervoor te zorgen dat klanten aan de slag kunnen zodra de robot-machine combinatie de vloer raakt” aldus Frank Biemans, directeur van BMO Automation.

“Samen zijn Hurco en BMO toegewijd om onze klanten de nieuwste Industry 4.0-automatiseringstechnologie te bieden. Zodat zij hun concurrentievermogen behouden en hun productiviteit en winstgevendheid kunnen verhogen,” zei Gray.

Meer informatie over Hurco te vinden via www.hurco.nl

Hurco VMX30Ui + Hurco VMX24i – BMO Platinum 50 Sideloader
Klantreferentie: Admesy Manufacturing B.V.