Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  HR Officer (28-32 uur)

  Jij zorgt ervoor dat het HR proces op rolletjes verloopt!

  Bij jou kunnen onze collega’s terecht voor al hun HR-vragen!

  Jij draagt bij aan de groei-ambitie van onze organisatie!

  BMO Automation is op zoek naar een HR Officer (28-32uur)

  Dit ga je doen!

  De functie van HR Officer is een zelfstandige HR functie in de breedste zin van het woord waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse gang van HR zaken. In deze rol denk je op tactisch niveau mee en weet je dit op operationeel niveau uit te werken. Je takenpakket is heel divers: het beheren van de personeelsdossiers, het regelen van alles rondom onze personeelsregelingen, ziekteverzuim/ preventie, ontwikkeling/ functioneren, on- & offboarding het up-to-date houden van de personeelsadministratie. Hiervoor werk je samen met je collega’s van finance en administratie. Inhoudelijk word je aangestuurd door een senior HR specialist.

  BMO heeft een enorme groei-ambitie en is daarvoor continu op zoek naar nieuw talent! Je bent dan ook verantwoordelijk voor de recruitment en zorgt ervoor dat nieuwe collega’s alle informatie hebben om hen een onbezorgde eerste werkdag te bezorgen. Daarnaast beheer en ben je betrokken bij de doorontwikkeling van ons performance management cyclus in Treams.

  Tot slot geef je in deze rol gevraagd en ongevraagd advies over HR-gerelateerde zaken en werk je mee aan diverse HR-projecten. Kortom een afwisselende rol bij een groeiende organisatie waarin geen dag hetzelfde is!

  Jouw profiel!

  • Hbo- opleiding richting HRM/ Personeel & Organisatie
  • 3- 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal. Duitse en Engelse taal is een pré.
  • Ruime kennis van en veel ervaring met MS Office pakketten en bij voorkeur met personeelsinformatiesystemen, ervaring met Polaris is een pré
  • Dit is op jouw van toepassing: Zelfstandig, samenwerken, enthousiast en flexibel
  • Je bent integer en staat stevig in je schoenen.
  • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en bent oplossingsgericht

  Ons aanbod!

  • Uitdagende rol in een groeiende organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Geld, laptop
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf
  • Zelfstandigheid
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden naar een senior rol
  • Goede werksfeer
  • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek

  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  BMO Automation is een innovatief, dynamisch en sterk groeiend bedrijf in Nederweert dat gebruiksvriendelijke, innovatieve automatiseringsoplossingen ontwikkelt en produceert voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zorgen al meer dan 10 jaar voor de juiste automatiseringsoplossingen voor onze klanten!

  Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we in onze ontwikkeling niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en een korte motivatie via HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mark Koolen, Manager Business Control, via 0495-622 437 of mark.koolen@bmoautomation.nl