Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Electrical Engineer

  Je houdt van technische uitdagingen!

  Je hebt een passie voor automatisering en elektrotechniek!

  Je werkt graag samen aan interessante projecten!

  BMO Automation is op zoek naar een Electrical Engineer

  Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Electrical Engineer (FT), die met zijn of haar kennis van Electro de organisatie naar een hoger plan brengt.

  Wat ga je nou eigenlijk doen?

  Je gaat zelfstandig aan de slag met het ontwerpen van elektrotechnische schema’s voor onze robotcellen en zorgt, samen met de werkvoorbereiding, ervoor dat de juiste schema’s bij het project aanwezig zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor een verdere standaardisatie van elektro componenten en schema’s. Een ander belangrijk aspect van  je functie is het uitwerken en coördineren/afstemmen van de interface tussen de robotcel en de machine waaraan gekoppeld wordt. Doordat we continu bezig met het door ontwikkelen van onze robotcellen, geef je ook input aan R&D- projecten. Vind je het leuk om PLC’s en robots te programmeren dan is ook daar ruimte voor! Een brede rol met ruimte voor eigen ontwikkeling!

  In deze rol bied je telefonisch technische ondersteuning aan je collega’s. Nieuwe ontwikkelingen volg je op de voet zodat je continu zaken kan verbeteren en ontwikkelen waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan de organisatie.

  Incidenteel bied je op locatie ondersteuning aan de Field Service Engineer.

  • Je werkt mee aan mooie, innovatieve projecten binnen een sterk groeiende organisatie en samen blijven we onze producten ontwikkelen en verbeteren.
  • Je maakt deel uit van een hecht team, maar werkt ook lekker zelfstandig.
  Jouw profiel!
  • Een afgeronde mbo- of hbo- opleiding bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, Besturingstechniek of Industriële automatisering.
  • Ervaring is fijn, maar ook als schoolverlater kan je bij ons aan de slag.
  • Kennis van Eplan is een pre.
  • Techneut in hart en nieren en affiniteit met robotsystemen.
  • Zelfstandig en pro- actief
  • Enthousiast en leergierig
  Ons aanbod!
  • Uitdagende en innovatieve projecten
  • Geld
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf
  • Jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Zelfstandigheid
  • Ontwikkel- & doorgroeimogelijkheden
  • Goede werksfeer
  • Werken in een moderne en innovatieve werkomgeving
  • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek
  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  Bij BMO Automation in Nederweert produceren we gebruiksvriendelijke en innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en zorgen al 15 jaar ervoor dat onze klanten een hogere productiviteit en rendement uit hun machinepark behalen. Sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse markt en momenteel bezig met een aanzienlijke groei in Europa. Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven.

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Roel Verheijen, bereikbaar op + 31 495-622 437 , voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Marijke Hendrikx, HR Business Partner, bereikbaar op,+ 31 495-622 437 of via HR@bmo-online.com.

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!

  Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature.

   

  BMO Team 3