Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Commercieel Medewerker Binnendienst

  Je denkt en handelt vanuit de klant!

  Je weet alles over je klanten én onze producten!

  Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en klanten!

  BMO Automation is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst

  Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst (FT), die op enthousiaste en professionele wijze  een commerciële bijdrage levert aan de organisatie.

  Dit ga je doen!

  Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe klanten voor administratieve en technische vragen. Via mail en telefoon informeer jij over de mogelijkheden van BMO, waarbij je op termijn dit ook interactief gaat doen middels een video tour.

  Ook  ondersteun jij je collega’s bij het calculeren, uitwerken en opvolgen van offertes.  Je bewaakt levertijden en verstrekt tijdig de juiste informatie aan onze klanten en aan je collega’s. Ook zorg je voor een correcte afhandeling van de aftersales, hiertoe behoort o.a. de orderverwerking van naleveringen of spare parts, en ben je medeverantwoordelijk voor het prijs- en artikelbeheer.

  Je werkt nauw samen met je collega’s van Sales en Engineering om als team steeds de best passende automatiseringsoplossing voor de klant aan te bieden. Je bent betrokken bij vele facetten binnen het bedrijf, geen saaie baan maar een baan waarin je snel moet kunnen schakelen en administratief je zaakjes op orde moet hebben.

  • Je werkt mee aan mooie, innovatieve projecten binnen een sterk groeiende organisatie en samen blijven we onze producten ontwikkelen en verbeteren.
  • Je maakt deel uit van een hecht team, maar werkt ook lekker zelfstandig.

   

  Jouw profiel!

  • Een afgeronde mbo-/ hbo- opleiding bij voorkeur in een technische of commerciële richting
  • Je hebt affiniteit met commercie en techniek, ook als starter kan je bij ons aan de slag
  • Communicatief en administratief sterk
  • Zelfstandig en pro- actief
  • Enthousiast en ambitieus
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal; kennis van Engelse en Franse taal is pre

   

  Ons aanbod!

  • Uitdagende rol in een groeiende organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Geld, laptop
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf
  • Zelfstandigheid
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden naar een senior rol
  • Goede werksfeer
  • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek

  Dit zijn wij!

  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  BMO Automation is een innovatief, dynamisch en sterk groeiend bedrijf in Nederweert dat gebruiksvriendelijke, innovatieve automatiseringsoplossingen ontwikkelt en produceert voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zorgen al  meer dan 10 jaar voor de juiste automatiseringsoplossingen voor onze klanten!

  Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we in onze ontwikkeling niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en een korte motivatie via HR@bmo-online.com

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandy Engels, via 0495-622 437 of sandy.engels@bmoautomation.nl

  Net niet helemaal jouw functie?

  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!