Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Sales Support Medewerker

  Je denkt en handelt vanuit de klant!

  Je weet alles over je klanten én onze producten!

  Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en klanten!

  BMO is op zoek naar een Sales Support Medewerker (32-40uur)

  Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een bevlogen Sales Support Medewerker (32-40uur), die op enthousiaste en professionele wijze een commerciële bijdrage levert aan de organisatie. Word jij enthousiast van een echte commerciële binnendienst functie in combinatie met techniek, dan zoeken wij jou!

   

  Dit ga je doen!

  Als Sales Support Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande klanten en onze collega’s in de buitendienst. Je verwerkt administratieve en technische vragen en informeert hen over de mogelijkheden van BMO. Dit doe je telefonisch en per E-mail, incidenteel ook via Teams.

  Ook ondersteun jij je collega’s bij het calculeren, uitwerken en opvolgen van offertes. Je bewaakt levertijden en verstrekt tijdig de juiste informatie aan onze klanten en aan je collega’s. Je voelt je verantwoordelijk voor het complete orderproces, daarbij zorg je voor correcte orderafhandeling, aftersales aanvragen, en spareparts leveringen. Je bent hier medeverantwoordelijk voor het artikelbeheer.

  Je werkt nauw samen met je collega’s van Sales en Engineering om als team steeds de best passende automatiseringsoplossing voor de klant aan te bieden. Je bent betrokken bij vele facetten binnen het bedrijf. Geen saaie job maar een job waarin je snel moet kunnen schakelen, commerciële kansen pakt en administratief je zaakjes op orde moet hebben.

  Je werkt mee aan mooie, innovatieve projecten binnen een sterk groeiende organisatie. Samen blijven we onze producten ontwikkelen en verbeteren. Je maakt deel uit van een hecht team, maar werkt ook lekker zelfstandig.

   

  Jouw profiel!

  • Een afgeronde mbo-/ hbo-opleiding bij voorkeur in een technische of commerciële richting
  • Je hebt affiniteit met commercie en techniek, ook als starter kan je bij ons aan de slag
  • Communicatief en administratief sterk
  • Zelfstandig en pro-actief
  • Enthousiast en ambitieus
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal; kennis van een derde taal is pré

   

  Ons aanbod!

  • Uitdagende rol met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Geld!
  • Laptop
  • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf
  • Zelfstandigheid
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Goede werksfeer
  • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek

   

  Dit zijn wij!
  Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine.

  Bij BMO Automation in Nederweert produceren we gebruiksvriendelijke en innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en zorgen al 15 jaar ervoor dat onze klanten een hogere productiviteit en rendement uit hun machinepark behalen. Sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse markt en momenteel bezig met een aanzienlijke groei in Europa. Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven.

   

  Vragen over de vacature en solliciteren!

  Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via hr@bmo-online.com.

  Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
  We gaan je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met HR via hr@bmo-online.com en op +31 (0)495 – 622 437.

   

  Net niet helemaal jouw functie?
  Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!