BMO Automation in de startblokken voor EMO 2019

Nederweert – Nog maar een paar dagen en de grootste metaalbeurs ter wereld opent haar deuren op de Messe in Hannover. De marktleider in ‘High Mix – High Volume’ CNC-automatisering presenteert zich op de EMO op drie verschillende locaties.

Gekozen is om onze productie automatiseringen samen met enkele van onze partners op de beurs te presenteren. Hiermee benadrukken we de goede relatie en hopen we samen een breder publiek te kunnen informeren, aldus Frank Biemans van BMO Automation. Vorig jaar hebben we uitgesproken om verder internationaal te willen doorgroeien en de EMO is daarbij dé plek bij uitstek om onze ambities kracht bij te zetten.

Okuma

BMO toont verschillende robotautomatiseringen uit de Titanium en Platinum serie. Op de stand van Okuma in hal 27 staat de Titanium 180, het topmodel van het bedrijf uit Nederweert, gekoppeld aan een 5-assige Okuma MU-5000V. Deze combinatie is al meerdere malen succesvol geïnstalleerd wat Okuma en BMO Automation er toe heeft gebracht om het sterke partnerschap kracht bij te zetten door de succesformule op de EMO aan het grote publiek te tonen. De Titanium 180 kan 78 pallets en vanuit 7 grote product lades de CNC machine van de Japanse fabrikant voeden.

Hedelius

Een andere succesvolle combinatie op de EMO is te vinden op de stand van Hedelius in hal 12. Hier is een BMO Platinum Sideloader gekoppeld aan de 5-assige Hedelius Acura 65. Ook deze combinatie is voorzien van pallet- én product belading. Noviteit is het omkeerstation waarbij de robot het mogelijk maakt om ook de zesde kant te bewerken zodat een volledig aflever gereed product van de combinatie af komt.

BMO Automation

Ten slot is de fabrikant uit Nederweert ook te vinden op een eigen stand in hal 12 waar ook een Platinum Sideloader te bewonderen is. Met de deelname aan de EMO wil BMO Automation niet alleen bezoekers informeren maar ook in contact komen met dealers of servicepartners in het buitenland om verdere internationale samenwerking tot stand te brengen.

Komt u naar de EMO van 16 t/m 21 september, dan nodigen wij u vriendelijk uit om ons op één van deze drie stands te ontmoeten;

  • Okuma Hal 27 D26
  • Hedelius Hal 12 D06
  • BMO Automation Hal 12 D01

Meer informatie over BMO Automation op de EMO is te vinden via www.bmoautomation.nl/emo2019

Menu