Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Bedrijfsnaam

  Maak uw keuze
  Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

  BMO Automation zet volgende stap op de internationale markt

  BMO Automation gaat zich actiever op de internationale markt begeven. Sinds 1 maart is Bert den Ouden aangetrokken om actiever buiten de landsgrenzen aan de slag te gaan. Na een aantal jaar een sterke groei te hebben gekend in de Benelux is dit een logische stap voor de Limburgse onderneming.

  Bert den Ouden is geen onbekende in de wereld van CNC automatisering; met internationale ervaring in de verspanende industrie heeft BMO Automation een International Sales Manager aangetrokken die de exportgroei verdere gestalte zal geven. “Nederland loopt voorop in het automatiseren van klein seriefabricage, met BMO Automation als koploper. Dat maakt het een hele mooie kans voor (buitenlandse) bedrijven om kennis te maken met onze innovatieve automatiseringssystemen. Daarnaast wordt sterk ingezet op de verdere samenwerking met verschillende kwalitatief hoogstaande machine fabrikanten,” aldus Bert den Ouden.

  Volgens Frank Biemans, directeur BMO Automation, is dit het juiste moment voor expansie met de automatiseringsoplossingen in High Mix – High Volume: “Met de komst van Bert kunnen we onze groeidoelstellingen in het buitenland gaan waarmaken. Nederland blijft echter onze thuismarkt en zal onze continue focus blijven behouden.”

  Menu