Informatie

Ga óók productief aan de slag met een BMO Automatisering voor uw CNC machine! Heeft u een vraag, wilt u vrijblijvend advies? Of wilt u een demo ervaren? Bel naar +31 (0)495 729 640 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

Bedrijfsnaam

Maak uw keuze
Gelieve mij terug te bellenInformatieDemo aanvraagROI calculatie

Afstudeerstage Machine Learning

Je zoekt een stage binnen een dynamische, groeiende organisatie!

Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig!

Je brengt je kennis graag in de praktijk!

BMO Automation zoekt een afstudeerstagiair Machine Learning

Ter ondersteuning van onze Afdeling ICT, zijn wij vanaf februari 2020 op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige afstudeerstagiair.

Wat ga je nou eigenlijk doen?

Wij bieden je een stageplaats waar je ontzettend veel kan leren!

BMO Automation ontwikkelt en produceert gebruiksvriendelijke en innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zorgen al 10 jaar voor de juiste robot automatiseringsoplossingen voor onze klanten.

Voor het monitoren van een complete verspanende fabriek hebben wij onze Xenon software ontwikkeld. Door middel van deze software wordt de meest uiteenlopende data van de CNC-machines verzameld. Dit geeft real-time inzicht in het totale productieproces. Zo is het zichtbaar hoe de gemiddelde bezetting is, of men voor- of achterloopt op de planning en welke machine het beste presteert. Met behulp van deze informatie kan slimmer en sneller geproduceerd worden.

Wij willen deze software uitbreiden zodat we op basis van de historische data voorspellingen kunnen doen. Hiervoor moet de verzamelde data geanalyseerd worden en beredeneerd worden waar de tijd in zit. Bijvoorbeeld wanneer staat de machine stil, wanneer wordt deze ingesteld en wanneer wordt er geproduceerd. Momenteel kunnen wij op basis van een start en stop van de machine detecteren dat er een zogenaamde ‘productie run’ is. Echter kan dit ook betekenen dat de bediener de machine kort gepauzeerd heeft om het product te controleren. Deze foute detectie van de productie runs moet tot een minimum beperkt worden. Dit zou namelijk kunnen betekenen dat wij aannemen dat er meer geproduceerd is.

Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die ons kan helpen bij het onderzoeken of we door middel van Machine Learning / Deep Learning deze detectie kunnen verbeteren. Dit het liefst volledig zonder tussenkomst van de bediener. Doormiddel van het goed bepalen van deze productie runs willen we gaan voorspelen of een productie batch op tijd klaar is. De data is opgeslagen in een Microsoft SQL database en het prototype moet in C# ontwikkeld moeten worden. Verder heb je de volledige vrijheid in de te gebruiken technieken.

Jouw profiel!
 • Je bent in de afrondende fase van een HBO- opleiding, richting ICT
 • Je hebt kennis van Microsoft SQL en C#
 • Je bent accuraat en flexibel
 • Je bent enthousiast en leergierig
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
Ons aanbod!
 • Een uitdagende en interessante stage binnen een sterk groeiend bedrijf
 • Geld (stagevergoeding)
 • Leuke collega’s die passie hebben voor hun werk
 • Een werkplek in een splinternieuw kantoorgebouw met aantrekkelijke faciliteiten
 • Zelfstandigheid
 • Goede werksfeer
 • De mogelijkheid om veel te leren en ervaring op te doen
Dit zijn wij!

Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Onze feestavonden zijn legendarisch.

BMO Automation is een innovatief, dynamisch en sterk groeiend bedrijf in Nederweert dat gebruiksvriendelijke, innovatieve automatiseringsoplossingen ontwikkelt en produceert voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij zorgen al 10 jaar voor de juiste automatiseringsoplossingen voor onze klanten!

Onze robotautomatiseringen zijn verdeeld in twee productlijnen, Platinum en Titanium. Het diverse aanbod biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we in onze ontwikkeling niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Vragen over de vacature en solliciteren!

Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@bmo-online.com

Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!
We gaan je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edwin Weekers op 0495-622 437 of Nicole van Boxtel, Interim Recruiter, bereikbaar op, ook via WhatsApp, +31 6-37555363.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Menu