Vacature: Technisch Inkoper (FT), Nederweert

Je hebt een passie voor techniek en inkoop!

Je bent resultaatgericht en denkt in oplossingen!

Je draagt bij aan het verdere succes van BMO!

BMO Automation zoekt een Technisch Inkoper (FT), Nederweert

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper (FT), die mee gaat bouwen aan de toekomst van BMO.

Wat ga je nou eigenlijk doen?

Als Technisch Inkoper is het jouw uitdaging om zowel nieuwe als bestaande producten in te kopen tegen optimale condities (prijs, kwaliteit en leveringscondities). Je opereert hierbij op tactisch/strategisch niveau maar bent ook operationeel verantwoordelijk voor de inkoop. Vanwege de groei die BMO Automation doormaakt ben jij zowel de kartrekker die de inkoop verder professionaliseert, maar draai je je hand ook niet om voor bijvoorbeeld het invoeren van artikelen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor selectie van bestaande en nieuwe leveranciers, het beoordelen van offertes en het afsluiten van (raam)contracten. Je beschikt hiervoor over uitstekende communicatieve vaardigheden, goede onderhandelingsvaardigheden en bent in staat duurzame relaties op te bouwen. Als Technisch Inkoper ken je de markt en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook voer je marktonderzoek uit voor nieuwe en bestaande producten. Je draagt zorg voor de verdere professionalisering van de inkoop binnen de organisatie, o.a. door het inrichten van het ERP systeem, maar ook het opzetten en onderhouden van artikelbeheer; maken van stuklijsten en opzetten van een kwaliteitssysteem behoren tot je taken.

Je maakt deel uit van een hecht team, maar werkt ook lekker zelfstandig.

Jouw profiel!

 • Bedrijfskundige of Technische opleiding op HBO- niveau, bijvoorbeeld Technische bedrijfskunde, Mechatronica of Werktuigbouw, eventueel aangevuld met een NEVI 1 diploma.
 • Enkele jaren ervaring met de genoemde werkzaamheden in een soortgelijke omgeving is een sterke pré.-Gevoel voor en affiniteit met (robot)techniek en metaal.
 • Je bent enthousiast en ambitieus.
 • Je bent communicatief sterk en gaat een onderhandeling niet uit de weg
 • Flexibel
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 Ons aanbod!

 • Uitdagende en verantwoordelijke fulltime functie bij een succesvolle organisatie.
 • Geld
 • Leuke collega’s binnen een sterk groeiend bedrijf.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan wij altijd open voor!
 • Zelfstandigheid
 • Opleidings- & ontwikkelmogelijkheden
 • Goede werksfeer
 • Vakantiedagen; als je belooft dat je terug komt!
 • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek

Dit zijn wij!

Wij zijn een jong team (zeker jong van geest) van enthousiaste collega’s, echte techneuten. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig activiteiten.

BMO Automation is een innovatief, dynamisch en sterk groeiend bedrijf in Nederweert dat robotsystemen ontwikkelt en produceert voor de metaalverwerkende industrie. Wij zorgen voor de juiste automatiseringsoplossingen voor onze klanten!

Onze producten zijn verdeeld in drie productlijnen, Iridium, Platinum en Titanium. Het aanbod in de productlijnen biedt ons de mogelijkheid op bijna elke klantvraag een antwoord te geven. Natuurlijk blijven we niet stilstaan en is onze R&D afdeling een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Vragen over de vacature en solliciteren!

Graag ontvangen wij je CV en korte motivatiebrief via HR@BMO-online.com

Heb je gesolliciteerd? Dat is gaaf!

We gaan je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met  Jeroen Janssen, via 0495-622 437 of Nicole van Boxtel, interim recruiter, bereikbaar op 06-37555363.

Net niet helemaal jouw functie?

Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!