BMO Automation toont opnieuw haar kracht met de Platinum 24

logo-technishowTijdens de Technishow 2016 zal BMO Automation haar nieuwste innovatie aan de Nederlandse maakindustrie tonen. De combinatie van innovatiedrang en excellente expertise op het gebied CNC draaien en frezen genereren de beste standaard systeemoplossingen voor de verspanende industrie. De continue focus bij BMO Automation ligt op het creëren van méér productiviteit voor de verspanende industrie. We zijn trots op het behalen van dit resultaat en dat willen we graag met de bezoekers delen. De Platinum 24 is namelijk te bewonderen op de  stand.

Het unieke aan de Platinum 24 is dat BMO Automation een standaard systeemoplossing heeft voor het gelijktijdig volautomatisch door elkaar verwerken van verschillende producten en assen op 1 of 2 draaibanken. Uiteraard zonder tussenkomst van een operator!  Grijperswissels zijn verleden tijd, de geïntegreerde servogrijper zorgt ervoor dat de verschillende producten automatisch op de juiste diameter worden vastgepakt. Robotkennis is overbodig en bovendien is de Platinum 24 ready2connect Industry 4.0. De combinatie van slimme software voorzien van een onuitputtelijke functionele mogelijkheden lijst,  een robuuste robot en een doordacht machine ontwerp zorgen ervoor dat de Platinum 24 een hoog gehalte aan innovativiteit bevat.

titanium-2-sliderBMO Automation luistert naar en spreekt de taal van haar klant en weet dit reeds enkele jaren om te zetten in succesvolle innovatieve producten voor bedrijven in de verspanende industrie. Met de inzet van de Platinum 24 wordt hun concurrentiepositie aantoonbaar verbeterd. Het mogelijk om reeds uitbesteed werk naar lage loonlanden terug te halen naar Nederland.

BMO Automation… Simply more productivity!